Gå til hovedindhold

Cykelnerven har fået ny samarbejdspartner

29. oktober 2015
Kort fortalt

I takt med at Cykelnerven har vokset sig større, er det blevet tid til at give plads til nye kræfter. Cykelnerven har derfor fået ny samarbejdspartner til 2016.

Thumbnail

I to år har Cykelnervens samarbejdspartner Velotours planlagt ruten i de franske alper, hvor glade cykelnerveryttere hvert år samler penge ind til fordel for forskning i sclerose.

Velotours har i høj grad været med til at føre Cykelnerven frem til der, hvor projektet står i dag. Og på bare to år er Cykelnerven blevet en kæmpe succes, hvilket vi er enormt taknemmelige for.

Det er derfor også blevet tid til at give Cykelnerven et bredere fundament. Cykelnerven har derfor fået ny leverandør til 2016 – nemlig PELOTON, som er virksomheden Running26’s specialiserede cykelenhed.

Cykling i fokus

PELOTON vil sørge for alt det sportslige vedrørende Cykelnerven 2016. Om det nye samarbejde siger partner og projektleder i PELOTON Bo Velds Andresen:

”Cykelnerven er et super spændende og vigtigt projekt, og jeg er derfor meget glad for, at vi kan bidrage og være en ny partner på hele forløbet”.

PELOTON og moderselskabet Running26 arrangerer mere end 50 virksomhedsforløb årligt – alle med sportslig aktivitet i centrum. Forløbene spænder fra cykling til løb, roning, adventure race og svømning. Langt størstedelen af forløbene har triatlon, løb og cykling som fokus

”Vi har særlig stor erfaring med at afholde de her events, og projektet passer derfor godt ind i vores mind-set. Jeg glæder mig til at levere en super god service og oplevelse både for Scleroseforeningen og for deltagerne,” siger Bo Velds Andresen.

Vi glæder os meget over vores samarbejde med PELOTON og ser frem til snart at kunne annoncere de spændende bjerge, som Cykelnerven 2016 skal cykle.

Der er ingen kommentar endnu