Gå til hovedindhold

Deltagere med et handicap søges til speciale om barrierer i arbejdslivet

16. marts 2022
Kort fortalt

Hvilke barrierer kan en person med et handicap opleve i relation til deres arbejdsliv? Det undersøger Cassandra i hendes speciale, og hun har brug for din hjælp. Læs beskrivelsen af hendes speciale her.

Motivation for deltagelse

I forbindelse med min uddannelse i Human Ressource Management på CBS søger jeg 2-3 personer, der har lyst til at lade sig interviewe til mit speciale omhandlende de barrierer, som personer med et handicap kan opleve i relation til arbejdslivet. Formålet er at belyse og sammenholde de underliggende barrierer, der gør det svært for personer med et handicap og arbejdsgivere "at nå hinanden".

Om din deltagelse

Jeg vil foretage interviews med henholdsvis personer med et handicap, som er i job og nogle, som er jobsøgende samt arbejdsgivere i 3-4 større danske virksomheder.

Jeg søger derfor dig, der har sclerose og efter eget udsagn har et større eller mindre handicap. Deltagelse forudsætter desuden, at du er i den arbejdsdygtige alder, og at du enten har eller gerne vil have et job, men oplever, at det kan være svært at være i eller få.

Du vil naturligvis deltage anonymt, og interviewet vil kunne foregå virtuelt (over zoom), eller, hvis du bor i Københavnsområdet, fysisk. Jeg har som studerende desværre ikke de store midler til at kreditere for deltagelsen, men de, som har mulighed for at deltage fysisk, vil få en flaske vin som tak.  


Jeg håber og tror på, at din deltagelse vil være værdifuld - ikke kun for mig og tilblivelsen af mit speciale - men særligt i forhold til at skabe mere opmærksomhed omkring emnet, så det i fremtiden vil være lettere for alle uanset handicap at føle sig mere inkluderet i det danske erhvervsliv.

Kontakt: Cassandra Høinæs, Tlf. +45 22 52 25 03 eller e-mail: caho19aj@student.cbs.dk

Der er ingen kommentar endnu