Gå til hovedindhold

Deltagere søges til design af ny app til kognitive vanskeligheder

10. oktober 2018
Kort fortalt

Scleroseforeningen søger mennesker med sclerose, der oplever kognitive vanskeligheder. Formålet er at få hjælp til design af ny kognitiv støtte-app. 

Tilmeldingsfrist: 1. november

Glemmer du aftaler? Taber du tråden og mister overblikket? Bruger du smartphone og/eller tablet i hverdagen? Så vil vi meget gerne høre fra dig… 

Scleroseforeningen arbejder lige nu på at designe en app, som mennesker med sclerose og kognitive vanskeligheder kan bruge derhjemme.

Nu skal vi udvikle en prototype – og til det, skal vi bruge din hjælp!

Hvordan kan jeg hjælpe?

Vi søger 6 deltagere til et såkaldt ”brugerteam”. Som en del af brugerteamet er du med fra begyndelsen, til der ligger en færdig prototype. Du er med til at sætte dit præg på den fremtidige app.

Det gør du ved at være med i vores workshops og aktiviteter sammen med de andre brugere. Her skal I blandt andet afprøve apps, der allerede findes, og komme med jeres bud på, hvilke funktioner, der kunne hjælpe netop jer i hverdagen.

Kan jeg deltage?

Du kan deltage, hvis du:

  • Har sclerose
  • Oplever kognitive udfordringer
  • Til daglig bruger smartphone og/eller tablet
  • Er i stand til selv at betjene en smartphone og/eller tablet med hænderne og med dit syn uden særlige hjælpemidler eller indstillinger (briller og kontaktlinser er OK) *
  • Er over 18 år

Tid og sted

I skemaet nedenunder kan du få et overblik over aktiviteterne.

Vi har tilrettelagt programmet med hensyn til behov for kortere dage og løbende pauser. Hvis man i løbet af aktiviteten mærker behov for en pause, så imødekommer vi det naturligvis.

Program:

Tidsplan

Vi mødes til aktiviteterne i Scleroseforeningens sekretariat:
Poul Bundgaards Vej 1 st., 2500 Valby.

Er det dig?

Tilmeldingsfristen er torsdag d. 01. november 2018. 

 

*Da en del af brugerteamets opgaver vil være at afprøve apps og funktioner på smartphone og/eller tablet, er det i første omgang vigtigt, at deltagerne er i stand til at bruge hænderne og synet til det.

Praktisk information

Om tilmelding

Da vi har erfaring med, at vores medlemmer er rigtig gode til at ville hjælpe med vores projekter, kan det ske, at vi får flere tilmeldinger, end vi har brug for.

Du vil få besked på mail om, hvorvidt du er kommet med i brugerteamet eller ej. Det vil ske umiddelbart efter tilmeldingsfristen den 1. november, hvor vi også vil sende tidsplan samt yderligere praktisk information.

Om dækning af udgifter i forbindelse med deltagelse

Vi vil gerne dække omkostninger i forbindelse med transport til og fra aktiviteterne. Vi vil også gerne dække udgifter i forbindelse med overnatning for de af jer, der kommer langvejs fra.

Vi står selvfølgelig også for forplejningen, mens I er hos os i lokalerne i Valby.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til Maja Grey på mgr@scleroseforeningen.dk

Der er ingen kommentar endnu