Gå til hovedindhold

En båd fuld af håb sejler ud fra København på World MS Day

8. maj 2014
Kort fortalt

Sailing Sclerosis-båden sejler ud fra Københavns havn på World MS Day d. 28. maj. Gennem Europa til Boston og videre jorden rundt

Thumbnail

I denne uge kom nyhedsbrevet fra Sailing Sclerosis med en stor overskrift: 

”SÅ ER DET EN REALITET, VI SKAL AFSTED JORDEN RUNDT!

Det er en meget stor glæde officielt at kunne meddele jer, at bioteknologifirmaet Biogen Idec Inc. er gået med som vores hovedsponsor og Official Partner på vores projekt med at sejle jorden rundt i en sejlbåd med mennesker ramt af multiple sklerose som en del af den faste besætning.”

 

Båden er klar

Det er ca. halvandet år siden læge og tovholder på projektet, Mikkel Anthonisen, fik ideen til at sejle jorden rundt med mennesker med sclerose. Nu er drømmen blevet til en realitet.

Nu sejler han af sted om 3 uger fra København – og mellem ideen og realiteten har der været en masse sejladser, øveture og flere hundrede mennesker med sclerose har været med ude at sejle. 

”Nu er vi i fuld gang med at realisere drømmen og har allerede købt en projektbåd til formålet. Den ligger i øjeblikket på værft i Skagen og bliver gjort klar til turen. Det er en 67 fod stålbåd af typen Challenge 67. Den udmærker sig ved at være båd stærk, komfortabel, sødygtig, velsejlende og smuk, ” siger Mikkel Anthonisen. 

 

World MS day

Afsejlingsdagen fra København bliver d. 28. maj på World MS Day. Båden sejler af sted fra kajen ved Amaliehaven. Herfra går turen henover Europa og endelig over Atlanterhavet til Boston, hvor deltagerne i  september skal deltage i den store sclerosekongres ACTRIMS/ECTRIMS. Herfra går turen videre hele jorden rundt.

Der er aktiviteter på kajen fra morgenstunden d. 28. maj - og båden sejler ud tidligt om aftenen. 

 

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.