Gå til hovedindhold

En helt almindelig fighter-familie fra Falster

2. september 2021
Kort fortalt

Den danske MMA-kæmper, Mark O. Madsen, satte i efteråret sin karriere på pause, da hans kone, Maria, fik diagnosen sclerose. Hun er hans promotor, manager, hustru og mor for deres to børn. Lige nu sender DR programmet 'Fighterfamilien fra Falster', hvor man kan følge familiens overvejelser, om hvorvidt drømmen om bæltet er det hele værd eller ej. 

Mark er ubesejret i 10 kampe, da Maria får diagnosen, og familien er på vej mod det helt store gennembrud i USA. Hvad betyder det for drømmen, når familiens "direktør" bliver sygemeldt med sclerose? 

'Fighterfamilien fra Falster' bliver sendt hver torsdag kl. 21.25 på DR. De to første afsnit er også tilgængelige allerede nu på dr.dk. 

Maria O. Madsen
I programmet 'Fighterfamilien fra Falster' fortæller Maria O. Madsen, hvordan det er at få diagnosen sclerose (Foto: DR).

Fighter-familien står overfor et svært valg

I andet afsnit af 'Fighterfamilien fra Falster' bliver Maria indlagt på Sclerosehospitalet i Haslev, mens Mark står alene med børnene og et totalskadet hus. Samtidig tikket uret, hvis Mark skal gøre sig forhåbninger om at komme tilbage i kamp.

De er tvunget til at overveje, om drømmen om bæltet er det hele værd. Og det helt store spørgsmål er: Hvordan kan sygdommen blive en del af vejen frem?

Se andet afsnit af 'Fighterfamilien fra Falster’ på DR1 torsdag aften kl. 21.25 eller se afsnittet allerede nu på dr.dk.

Mark O. Madsen og Maria O. Madsen
I afsnit 2 ringer Mark O. Madsen og hans hustru, Maria, til en af Scleroseforeningens socialrådgivere for at få sparring om blandt andet deres økonomiske situation, som er markant ændret, efter Maria i efteråret fik diagnosen sclerose (Foto: DR).
Der er ingen kommentar endnu