Gå til hovedindhold

Er du patient på Rigshospitalet, og vil du deltage i et videnskabeligt forsøg?

4. december 2018
Kort fortalt

Deltagere søges til studie om, hvordan ændringer i søvnkvalitet, daglige aktiviteter og sociale aktiviteter hænger sammen med ændringer i funktionsnedsættelse og træthed hos sclerosepatienter.

Scleroseforeningen

RADAR studiet Danmark søger deltagere til studie, og du kan måske deltage, hvis du er patient på Rigshospitalet. Formålet med studiet er ved hjælp af spørgeskemaer og en App til en Android mobiltelefon, at vurdere hvordan ændringer i søvnkvalitet, daglige aktiviteter og sociale aktiviteter hænger sammen med ændringer i funktionsnedsættelse og træthed hos sclerosepatienter.

Dette måles via en FitBit (ligesom et trænings-ur) og en hjertemåler, som sender information til App´en på din egen Android mobil. Det er derfor nødvendigt, at du som deltager har en mobil med et Android styresystem. En Iphone mobiltelefon kan altså ikke anvendes i dette studie, da den ikke anvender et Android styresystem.

Studiet vil omfatte periodiske besøg hver 3. måned i Scleroseklinikken Rigshospitalet og har en varighed på 24 måneder. Du skal bære en FitBit på håndleddet under hele studietiden, og i korte perioder vil du desuden også blive bedt om at bære en hjertemåler på brystet.

Studiet vil ikke betyde noget for din vanlige medicinske behandling, og du skal heller IKKE have taget blodprøver, skanninger eller foretaget indgreb i forbindelse med dette studie.

Få information om tilmelding i boksen herunder. 

Kontaktinformation

Få mere information om studiet ved at kontakte projektkoordinator, Joy Mendel-Hartvig, på telefon 3545 6835 mandag til fredag mellem kl. 11.00 og 14.00.

Der er ingen kommentar endnu