Gå til hovedindhold

Et nyhedsbrev og blad til lige præcis dig 

13. juni 2018
Kort fortalt

Sclerose er en sygdom med tusindvis af ansigter. Sygdomsforløbene er forskellige, symptomerne er forskellige, patienterne er forskellige. Og det gør en forskel, om du er nydiagnosticeret og velbehandlet med medicin, har kæreste, små børn og et aktivt arbejdsliv. Eller om du har haft sclerose i 20 år, har voksne børn og børnebørn og ikke længere arbejder, men til gengæld mærker mere til din sygdom i hverdagen. Derfor begynder vi fra slutningen af året at lave fire forskellige blade og nyhedsbreve til vores medlemmer. Læs meget mere om det herunder...

Sclerose er en sygdom med tusindvis af ansigter. Sygdomsforløbene er forskellige, symptomerne er forskellige, patienterne er forskellige.

Og det gør en forskel, om du er nydiagnosticeret og velbehandlet med medicin, har kæreste, små børn og et aktivt arbejdsliv. Eller om du har haft sclerose i 20 år, har voksne børn og børnebørn og ikke længere arbejder, men til gengæld mærker mere til din sygdom i hverdagen. 

Derfor skal du som medlem af Scleroseforeningen have lige præcis de historier, videoer og den viden om sygdommen, som du har brug for.

For Scleroseforeningen betyder det meget, at vi kan sikre relevant kommunikation til dig og ramme dig, der hvor du er i livet og i dit sygdomsforløb. 

Fra 1 blad og 1 nyhedsbrev til 4

Derfor vil vi nu til at kommunikere til vores medlemmer på en ny måde: Fra slutningen af 2018 laver vi fire forskellige versioner af vores nyhedsbrev og blad hver gang.

Et blad/nyhedsbrev til dig, der interesserer dig for: 

  1. Arbejdsliv, parforhold, familieliv med hjemmeboende børn, rejser, træning, forskning og ny medicin. Et liv, hvor sclerosen eksisterer, men ikke fylder det hele.
  2. Det gode liv, sundhed, familien og det nære, hobbyer, et mere roligt liv, hjælpemidler og velfærdsteknologi, forskning og ny medicin. Et liv, hvor sclerosen fylder i hverdagen.
  3. Livet som pårørende, muligheder for hjælp og støtte, kærlighedens smerte, netværk, sådan passer du på dig selv, forskning og ny medicin. Et liv, hvor du er tæt på sclerose. Hvis I har et familiemedlemsskab af Scleroseforeningen, vil I hver gang modtage både et blad målrettet den i husstanden med sclerose og den/de pårørende. 
  4. Hvordan Scleroseforeningen hjælper medlemmerne, hvad de indsamlede midler går til, hvad foreningen kæmper for politisk og har af mærkesager. Du støtter kampen mod sclerose som medlem af Scleroseforeningen, men har ikke nødvendigvis en tæt relation til en med sygdommen.

Vi har valgt for dig

Du behøver ikke gør noget selv, du vil i første omgang modtage et blad og nyhedsbrev baseret på de oplysninger, vi har om dig. Men du kan altid vælge aktivt at modtage et andet blad/nyhedsbrev. Det skal vi nok sørge for at fortælle dig meget mere om, hvordan du gør, når segmenteringen træder i kraft i slutningen af året.

Du vil fortsat modtage medlemsbladet fire gange om året og nyhedsbrevet ca. 10 gange årligt. Fremover vil de forhåbentlig bare handle endnu mere om de ting, der har betydning i dit liv. På den måde håber vi, at vi bliver ved med at være en relevant patientforening for dig. Og at du bliver ved med at føle, at du får værdi for dine medlemskroner! 
 

Der er ingen kommentar endnu