Gå til hovedindhold

Forskningsprojekt om bevægelseshandicap søger interviewpersoner

26. april 2018
Kort fortalt

Forskningsprojektet ”Et bedre match - personer med bevægelseshandicap og arbejdsmarkedet” søger interviewpersoner med bevægelseshandicap.

Søger deltagere...

Forskningsprojektet ”Et bedre match - personer med bevægelseshandicap og arbejdsmarkedet” efterlyser 20 personer med bevægelseshandicap til at medvirke i projektet.

Forskningsprojektet har til formål, at undersøge hvilke barrierer personer med bevægelseshandicap oplever i forhold til arbejdsmarkedet, og at komme med forslag til at nedbryde disse barrierer.

Kan jeg være med?

Du er en potentiel interviewperson, hvis du:

  • Har et bevægelseshandicap (graden er underordnet for projektet)
  • Er i enten ordinær beskæftigelse, ansat i et fleksjob eller ønsker beskæftigelse.

Projektet søger både kvinder og mænd i alle aldre og personer med alle typer af baggrunde.

Hvad skal jeg?

Som interviewperson bidrager du med viden om hvilke barrierer, man som person med et bevægelseshandicap oplever i forhold til at opnå og fastholde en beskæftigelse.

Du bidrager med viden om, hvilken rolle henholdsvis jobcenteret, potentielle arbejdsgivere og du selv spiller i forhold til disse barrierer. Derudover kommer du til at bidrage med inspiration til, hvordan barriererne kan nedbrydes, hvilket vil kunne hjælpe andre med et bevægelseshandicap.

Du har altså en unik mulighed for at bidrage med viden på et område, hvor vi ikke har så mange undersøgelser.

Hvis du melder dig til projektet, vil du få besøg af en forsker tre gange i løbet af en treårig periode, dvs. i 2018, i 2019 og 2020.

Hvor melder jeg mig?

For yderligere informationer eller tilmelding kontakt:

Seniorforsker Helle Holt

På mail: hh@vive.dk eller telefon: 33480948.

Forskningsprojektet er finansieret af Bevica Fonden og er et samarbejde mellem Aalborg Universitet, VIA University College, Aarhus, VIVE – Det Nationale analyse- og forskningscenter for velfærd og Professionshøjskolen Metropol. Du kan læse mere på projektets hjemmeside her.

Der er ingen kommentar endnu