Gå til hovedindhold

Gå for en verden uden sclerose

14. august 2015
Kort fortalt

Walk and talk 2015 i Valby er den 30. august kl. 10 med start på pladsen bag Café Rosenhaven i Valbyparken

Thumbnail

Gåture og hyggesnak i smukke omgivelser, countrymusik, sambadansere, en tryllekunstner og masser af aktiviteter for børnene mm. Der er udsigt til at få en både smuk og festlig friluftsdag i det grønne sammen med hele familien, når to af Scleroseforeningens lokalafdelinger holder Walk and Talk i Valbyparken den 30. august.

Synges i gang

Danmarks ukronede countrydronning, Tamra Rosanes, synger lige som sidste år turene i gang til tonerne af "These Boots are made for Walking". Efter en kort opvarmning, som alle kan være med til, kan deltagerne vælge mellem gåture på 3,5; 5 og 8 kilometer for dem, der har lyst til at gå og hyggesnakke, skattejagt for børnene eller en guidet rundvisning i de smukke temahaver. På havevandringen skal vi se Valbyparkens 17 temahaver, som er designet af nogle af Danmarks kendteste landskabsarkitekter. Der er bl.a. køkkenhave, sommerblomster, georginer og den islamiske have. Helle Nebelong viser rundt og fortæller om havernes tilblivelseshistorie og udvikling. Lige nu står nogle af de allersmukkeste blomster, bl.a. roser og dalila, i fuldt flor.

Underholdning efter turen

Efter gåturene optræder tryllekunstneren Dennis Beocow og en gruppe sambadansere, Amizade. Der bliver mulighed for at prøve lykken i amerikansk lotteri med flotte sponsorpræmier, og der vil blive trukket lod om en rejse til Dubai. For børnene vil der være ansigtsmaling og tegnekonkurrence med præmier. Trænger man til en forfriskning, er Café Rosenhaven åben under hele arrangementet.

Forskning i sclerose

Overskuddet fra arrangementet går til forskning i sclerose. Det er femte gang, Scleroseforeningens lokalafdelinger fra København, Frederiksberg og Kbh. Vest holder Walk and Talk for at samle penge ind til forskning i sclerose og til lokalafdelingernes arbejde for mennesker med sclerose. Sygdommen rammer stadig yngre mennesker og flere kvinder end tidligere. Årsagen er endnu ukendt, og der findes endnu ingen kur, som kan helbrede sclerose, så der er brug for mere forskning for at løse sygdommens gåde. Arrangementet koster 150 kr. for voksne og 25 kr. for børn, og prisen inkluderer en goodie-bag og en t-shirt.

Hvor og hvornår?

Arrangementet den 30. august varer fra kl. 10 til kl. 14.45 og foregår på pladsen bag Café Rosenhaven i Valbyparken, Hammelstrupvej 100, Valby.

Der er ingen kommentar endnu