Gå til hovedindhold

Har du lyst til at deltage i skriveværksted

19. december 2019
Kort fortalt

I Valby tilbydes et gratis skriveværksted i vinteren 2020 for folk med sclerose i forbindelse med et forskningsprojekt. 

 

Vil du med på en opdagelsesrejse i ordenes verden?


Som et led i et forskningsprojekt inviteres du til at deltage i et kreativt skriveværksted med en professionel forfatter. 

Skriveværkstedet foregår i Valby og består af seks lektioner på to timer en gang om ugen i vinteren 2020. Skriveværkstedet er et frirum for dig, som har lyst til at opleve glæden ved at skrive. 

Hvilken betydning har det at skrive?  

Formålet er at se, hvilken betydning kreative skriveværksteder har for mennesker med kroniske sygdomme og deres rehabilitering. Gennem gruppeinterviews vil i snakke om, hvordan du har det før, under og efter skriveværkstedet gennem gruppeinterviews. Derudover vil teksterne, som skrives under forløbet, også blive indsamlet.

Når evalueringen er færdig, vil resultaterne blive offentliggjort i anonymiseret form. 

Lær at skrive 


På skriveværkstedet møder du andre kursister, og I kommer til at arbejde med forskellige små øvelser knyttet til skriveprocessen, som I efterfølgende læser op for hinanden. 

Kreativ skrivning fokuserer ikke på traumer i menneskers liv eller på sygdom, men gennem skrive- og højtlæsningsøvelser får deltageren mulighed for at udvikle sine evner til at skrive og lytte. 

For at deltage skal du: 


- Have sclerose
- Kunne skrive og forstå dansk 
- Kunne deltage aktivt i et gruppebaseret forløb med skrivning, højtlæsning, gruppediskussioner og individuel vejledning 
- Have brug for at gøre noget for at genfinde fodfæste i livet
- Være selvhjulpen 
 

Tilmelding

Hvis du synes, at det lyder som noget for dig, kan du tilmelde dig skriveværkstedet helt gratis ved at henvende dig til: Tine Riis Andersen: tiri@sdu.dk
Husk at oplyse dit navn, telefon nr. og e-mailadresse. 

Der er ingen kommentar endnu