Gå til hovedindhold

Heidi sætter fokus på Kys sclerose farvel

31. maj 2013
Kort fortalt

Heidi er én af de 12 bloggere, som i maj måned hjælper Scleroseforeningen ved at blogge om Kys sclerose farvel-kampagen. Hun har også via en personlig kontakt skaffet præmier til en Kys sclerose farvel-konkurrence

Af Mai Choe Thode

Heidi Ankersen fik for 13 år siden konstateret sclerose og måtte sige farvel til sit ønskejob som materialist.

”Sclerose er for mig blevet en livsbetingelse, men jeg vælger at have det godt. Det er et valg,  jeg tager hver eneste morgen, når jeg vågner og har ondt i hele kroppen. Jeg har verdens bedste mand og venner, og jeg kan gå til yoga og gå med mine hunde, og så bliver livet pludselig helt ok alligevel”, fortæller Heidi.

Trods sin hårde kamp mod sclerosen er Heidi i dag glad. Heidi har sin egen blog, hvor hun blogger om sclerose, men også i den grad om andre ting som har Heidis store interesse.

”Jeg har fundet min helt rette hylde. Jeg elsker at skrive og dele mine oplevelser med folk som er interesseret i at læse om alt lige fra hunde til skønhedsprodukter til sclerose. Det er vigtigt for mig, at jeg blogger om andet end kun sclerose, for der er mange andre ting som fylder i mit liv”, fortæller Heidi.

Kys sclerose farvel-logoet er det bedste ved kampagnen

Gennem årene har Heidi trofast fulgt med på den internationale scene på internettet for at holde sig orienteret om sclerose. Derfor har Heidi efterhånden set en række støttekampagner for sclerose både af national og international karakter, men da Heidi i sin lokale Rema 1000 så indsamlingsbøssen med det grønne kys-logo, var hun solgt.

”Det grønne kys-logo udstråler modsat andre støttekampagner optimisme, og grøn er håbets farve. Jeg tror, at jeg taler på alle sclerosepatienters vegne, når jeg siger, at vi med sclerose har et håb om at få det bedre. Ja, vi har sclerose, men vi vil også bare have et godt liv – og vi vil gerne kysses, selvom vi er syge”, fortæller Heidi. 

Ifølge Heidi har kampagnen og især logoet tiltalt hende i så høj grad, fordi hun kunne genkende sig selv og sin egen livsholdning i logoets udtryk.

”Vi har ingen dødsdom fået. Vi har fået sclerose, som giver utryghed og masser af tvivl i hverdagen, men derfor er vi stadigvæk selv ansvarlige for at få noget ud af livet og bidrage til andres”, siger Heidi.

Kunstmaler donerer kunst til Kys sclerose farvel

Kunst tiltaler Heidi, og især den anerkendte kunster Per Hillo er én af hendes favoritter. Heidi kender Per Hillo fra et hundearrangement, da Per deler Heidis store interesse for hunde.

”Da jeg hørte om kampagnen, tænkte jeg, at Per Hillo måske ville hjælpe os og donere et eller to af hans kunstværker til Kys sclerose farvel. Jeg tænkte, at kunstværkerne for eksempel kunne udloddes i en konkurrence eller lignende”, slutter Heidi.

Og Heidis plan er blevet til noget. Per Hilo valgte at donere flere fine kunstværker, som bruges som præmier i en  konkurrence på trendsales.dk i maj måned.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.