Gå til hovedindhold

Interviewpersoner søges til udarbejdelse af cannabis-spørgeskema

8. marts 2019
Kort fortalt

For at udarbejde den bedst mulige undersøgelse af forsøgsordningen med medicinsk cannabis, søger Scleroseforeningen deltagere til interview om udformningen af vores spørgeskema.

Forsøgsordningen med medicinsk cannabis har nu kørt i 1 år. I den forbindelse ønsker vi i Scleroseforeningen at lave en spørgeskemaundersøgelse om medlemmernes erfaringer med medicinsk cannabis.

Men før vi skal dét, søger vi i første omgang fem deltagere med interesse i medicinsk cannabis til et interview, hvor vi skal snakke om spørgeskemaet – for eksempel om spørgsmålene giver mening, og om de er dækkende. I denne omgang kommer det altså ikke til at handle så meget om jeres erfaringer, men derimod om udformningen af vores kommende spørgeskemaundersøgelse. Du kommer altså til at hjælpe os med at gøre vores undersøgelse endnu bedre, så vi kan få belyst erfaringerne med forsøgsordningens cannabis bedst muligt.

Vi søger både deltagere, der bruger medicinsk cannabis og deltagere, der ikke gør. For at deltage skal du være diagnosticeret med multipel sclerose. Interviewene er ulønnede, men interviewet kan sagtens foregå over telefonen.

Hvis du har lyst til at være med, eller vil du vide mere om projektet, så skriv en mail til Sarah Toftlund på: sto@scleroseforeningen.dk

Der er ingen kommentar endnu