Gå til hovedindhold

Keld og Gitte samler ind i liggecykler

24. august 2015
Kort fortalt

Selvom man har sclerose, så kan man alt muligt. Det har Keld Matthiesen og hans kæreste Gitte sat sig for at bevise. Lige nu er de på vej til Spanien i liggecykler, og samtidig samler de penge ind til fordel for Scleroseforeningen.

Thumbnail

”Da vi tog af sted fra Aabenraa, var det lidt med en ærefrygt for den opgave, vi stod overfor,” siger Keld Matthiesen, som sidder i kørestol på grund af en fejloperation. Hans kæreste Gitte har sclerose.  

Turen fra Danmark til Spanien har de drømt om i fem år, og udover at teste deres egne fysiske grænser, samler de også ind til fordel for Scleroseforeningen.

De første bump på vejen

Keld og Gitte tog af sted i starten af august. Indtil videre har de begge været forskånet for de store uheld, hvad angår udstyret. Men influenza og vejrtrækningsproblemer har været de første udfordringer, fortæller Keld for en uge siden.

”Det er Gitte, der er hårdest ramt. Der har været nogle dage, hvor vi har måttet tage den lidt med ro. Vi er dog alle ved godt mod”.

Hans svigerfar og en kammerat følger dem tæt under turen i en autocamper. Det er også i autocamperen, at de spiser frokost sammen, når de holder pause.

”Efterhånden som vi kommer længere ned i Frankrig, er det også nødvendigt, at vi holder et hvil omkring middag, hvor solen står højest på himlen”.

Montebello forude

I den seneste update fra Keld, fortæller han, at de regner med, at de snart rammer Montebello.

”Det har været en hård tur, og vi kan godt mærke, at vi er brugte. Det er dog stadig sjovt at cykle hver dag, så de sidste 200 kilometer klarer vi også,” siger Keld.

Turen tager i alt 31 dage.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.