Gå til hovedindhold

KYS SCLEROSE FARVEL 2016

18. april 2016
Kort fortalt

Kom og vær med til at kysse sclerose farvel. Her kan du støtte os i år. Uanset om du er til løb, shopping, lækre kager eller sund juice, så er Kys Sclerose Farvel på banen med grønne kys i nærheden af dig.

Thumbnail

Butiksindsamling

Igen i år har vi indsamlingsbøsser i Netto, Rema 1000, Arnold Busck og Kop & Kande, hvor du kan donere dine byttepenge til indsamlingen. Hold også øje med de grønne indsamlingsbøsser i lokale butikker og cafeer. Butiks­indsamlingens frivillige sætter cirka 10.000 indsamlingsbøsser op over hele landet. Husk også at sprede budskabet til venner og bekendte. Jo flere byttepenge, jo flere forskningskroner. I Rema 1000 kan du også købe læbepomader og mints til fordel for Kys ­Sclerose Farvel.

Frederiksberg Centret

Frederiksberg Centret i København pynter centret op med grønne kys til fordel for Kys Sclerose Farvel. Kig forbi og få en grøn kysmund ­’tatoveret’ på kroppen – bare rolig, den går af i vask. Du kan også deltage i en fotokonkurrence eller få taget et professionelt portræt af fotograf Adam Sund til særlige kyspriser. 

Rosengårdcentret

I Rosengårdcentret i Odense kan du fredag den 6. maj få taget et professionelt portræt til særlige kyspriser. Det er fotograf Kasper Fladmose, som stiller op for den gode sag. Tag familien, dine bedste venner eller din kæreste med og få taget et uforglemmeligt foto sammen. Alt overskud går direkte til Kys Sclerose Farvel.

YOU RUN

Kender du en, der er vild med at løbe? Eller har du selv mod på en løbetur? Så skynd dig at melde dig til YOU RUN den 24. april. Her kan du både løbe 5 kilometer, kvart- eller halvmaraton rundt om Københavns inderhavn og samtidig samle ind til Scleroseforeningen. 

Kyssekager hos Holm’s Bager

Hos Holm’s Bager kan du købe en lækker, grøn kyssekage til fordel for Kys Sclerose Farvel. ­Kagen koster 27 kroner. For hver kage du køber, ­giver du 10 kroner direkte til indsamlingen. Holm’s Bager har fem bager­butikker i København:

  • Bremerholm ved Magasin
  • Amager Centret
  • Illum
  • Christianshavns Torv
  • Frederiksberg Centret

Femina Kvindeløb

Tag dine veninder under armen og vær med, når Femina Kvindeløb kommer rundt til syv byer i landet:

 

Aarhus 23. maj

Herning 24. maj

Haderslev 25. maj

København 29. & 30. maj

Aalborg 5. juni

Faaborg 6. juni

Slagelse 7. juni

 

Du kan samle ind til Kys Sclerose Farvel som en del af din deltagelse i Femina Kvindeløb. Hvis du indsamler 300 kroner eller mere, giver Scleroseforeningen dig nemlig et startnummer til kvindeløbet (inklusive goodiebag og løbetrøje) som tak for din hjælp. Kig forbi vores stand på løbsdagen og få en lækker energibar til din løbetur. Læs mere på www.femina.dk/kvindeloeb

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.