Gå til hovedindhold

Løgsuppe

17. juli 2015
Kort fortalt

Løgsuppe er nemt, hurtigt at lave og smagen har en fantastisk sødme, der passer perfekt til en kold søndag eftermiddag efter en lang gåtur.

Thumbnail

Ingredienser:

4 alm. løg

4 rødløg

4 fed hvidløg

4 spsk olivenolie

1 porrer

1 liter vand

1 grøntsagsboullionterning

 

Fremgangsmåde:

· Fjern skrællen fra alle løgene og vask porren godt. 

· Skær løg, rødløg, porrer og hvidløg i store tern og kom det i en minihakker/foodprocessor og hak det fint.

· Hæld 4 spsk. olivenolie i en stor gryde og svits det hele heri i ca. 5 minutter ved middel varme.

· Når løgene er blevet blanke, hældes 1 liter vand og 1 bouillionterning i gryden, og så skal det stå og simre under låg i 20 minutter. Smag til med ca. 1-2 tsk. salt og lidt peber.

 

Velbekomme!

 

Opskriften bringes i samarbejde med MS, KOST & LIVSSTIL. Se mere på www.mskost.dk eller www.facebook.com/mskostoglivsstil. Kogebøgerne kan købes på www.scleroseforeningen.dk/shop.

 

Fotos og opskrifter af Kasper Vestergaard

 

Der er ingen kommentar endnu