Løgsuppe
Løgsuppe er nemt, hurtigt at lave og smagen har en fantastisk sødme, der passer perfekt til en kold søndag eftermiddag efter en lang gåtur.

Ingredienser:
4 alm. løg
4 rødløg
4 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
1 porrer
1 liter vand
1 grøntsagsboullionterning
Fremgangsmåde:
· Fjern skrællen fra alle løgene og vask porren godt.
· Skær løg, rødløg, porrer og hvidløg i store tern og kom det i en minihakker/foodprocessor og hak det fint.
· Hæld 4 spsk. olivenolie i en stor gryde og svits det hele heri i ca. 5 minutter ved middel varme.
· Når løgene er blevet blanke, hældes 1 liter vand og 1 bouillionterning i gryden, og så skal det stå og simre under låg i 20 minutter. Smag til med ca. 1-2 tsk. salt og lidt peber.
Velbekomme!
Opskriften bringes i samarbejde med MS, KOST & LIVSSTIL. Se mere på www.mskost.dk eller www.facebook.com/mskostoglivsstil. Kogebøgerne kan købes på www.scleroseforeningen.dk/shop.
Fotos og opskrifter af Kasper Vestergaard