Gå til hovedindhold

Mennesker med sclerose søges til opgave om hjælpemidler eller boligændringer

8. maj 2019
Kort fortalt

Studerende fra Ergoterapeut-uddannelsen på Københavns Professionshøjskole søger mennesker med sclerose, der har eller kunne have behov for et hjælpemiddel eller boligændringer. Deltagerne skal stille op til et interview om udfordringer med hverdagsaktiviteter samt til observation af aktiviteterne. 

Har du brug for hjælpemidler til at lave mad, gøre rent eller gå i bad? Eller kunne din bolig bruge en forbedring, som gjorde den mere handicapvenlig?

Til en opgave på deres studie søger studerende fra Ergoterapeut-uddannelsen på Københavns Professionshøjskole lige nu mennesker med sclerose, der har eller kunne have behov for et hjælpemiddel eller boligændringer.

Melder du dig som deltager, vil du skulle stille op til et interview om udfordringer med hverdagsaktiviteter og være villige til at lade de studerende observere de givne aktiviteter.

De studerende vil derudover også gerne have mulighed for at lave nogle opmålinger af dit hjem, skulle det være nødvendigt. Hvis det er muligt, og du giver de studerende din skriftlige tilladelse, vil de samtidig gerne kunne tage nogle billeder af dit hjem og de omgivelser, hvor du oplever problemer med at udføre den givne hverdagsaktivitet.

De studerende understreger, at de ikke kan søge hjælpemidler eller boligændringer for dig, men at de måske kan hjælpe dig med at se nogle muligheder i dit hjem og derved gøre det nemmere for dig at søge den hjælp, hvis der er behov for det.

Er du interesseret i at deltage, eller vil du høre mere om projektet, kontakt:

 

Sofie Louise Grye Christensen på tlf.: 22231369 eller mail: sofie.grye@gmail.com

Brev fra den semesteransvarlige på Ergoterapeutstudiet

Der er ingen kommentar endnu