Gå til hovedindhold

Miljøvenlige karklude for Scleroseforeningen

22. september 2016
Kort fortalt

Karklude uden plastik og donationer til et godt formål. Facebooksiden Donation25 støtter både miljøet og en masse foreninger rundt om i landet – en af dem er Scleroseforeningen.

Thumbnail


Tekst: Ninett Rohde

Inge Lykke Laursen er en af over 70 sælgere af hjemmelavede, miljøvenlige karklude uden plastik på Facebooksiden ”Donation25 - karklude”. Alt overskud for karkludene går ubeskåret til velgørende organisationer, og hver sælger vælger selv, hvilken organisation de vil støtte med deres karklude.

Inge Lykke Laursen har valgt Scleroseforeningen. Hun har indtil videre lavet og solgt 197 karklude og otte håndklæder til en samlet pris á 6590 kroner, som alle er gået til Scleroseforeningen.

I julen 2015 fik Inge Lykke Laursen nogle karklude fra facebookgruppen ”Donation25 - karklude” af sin datter og blev på den måde opmærksom på salgsgruppen. Derefter blev hun selv medlem af gruppen. Inge Lykke Laursen har altid strikket og hæklet, og da hun også selv har sclerose, øjnede hun en mulighed ved gruppen.

”I februar fik jeg lavet mit første salgsalbum derinde, og så har jeg lavet klude og håndklæder lige siden. Jeg støtter miljøet, og jeg støtter forskning og arbejde med sclerose, så jeg slår to fluer med et smæk,” siger Inge Lykke Laursen. 

Handlen af de miljøvenlige, velgørende klude foregår over Facebook, så hvis du kunne være interesseret i et købe eller selv lave kludene, skal du melde dig ind i gruppen ”Donation25 - karklude” på Facebook.

Der er ingen kommentar endnu