Gå til hovedindhold

MS RUN trodsede den sibiriske kulde og indbragte over 80.000 kr.

19. marts 2018
Kort fortalt

Vores nyeste velgørenhedsløb MS RUN er nu veloverstået for denne gang. Både premieren i København den 3. marts og anden afdeling i Aarhus den 17. marts fik en uventet gæst med på ruten. Den sibiriske vinterkulde lagde sig nemlig tungt over landet til begge løb og satte dermed en fantastisk flot, men iskold ramme for begge løb.

To lørdage i marts trodsede 78 løbere iskold blæst, sne og frost og løb 100 km. for en verden uden sclerose. Tilsammen har deltagerne indsamlet mere end 80.000 kr. gennem sponsorater fra venner, familie, kolleger og virksomheder. 

 

MS RUN er vores allernyeste velgørenhedsløb, hvor hvert hold løber 100 kilometer som en stafet. Premieren blev skudt i gang lørdag den 3. marts, hvor deltagerne løb hele vejen fra Den lille Havfrue i København til Kronborg Slot og retur igen. Anden runde fandt sted i det jyske, hvor startskuddet lød ved Åen i Aarhus, hvorefter deltagerne løb hele vejen til toppen af Himmelbjerget og retur igen.

”MS RUN er vores helt nye satsning, og deltagerne levede i den grad op til vores forventninger. Deres engagement på at samle penge ind, deres frygtløse tilgang til de mange kilometers løb i bidende kulde og deres glæde og sammenhold undervejs er helt uden sidestykke. Hver eneste deltager har gjort en kæmpe forskel og i den grad bidraget til en verden uden sclerose. Kæmpe stor respekt her fra. Og så glæder vi os allerede helt vildt til næste MS RUN, hvor vi håber på endnu større opbakning og endnu flere penge til forskning i sclerose,” fortæller løbsansvarlig hos Scleroseforeningen Anders Hald.

 

Planen er, at MS RUN skal være en fast tilbagevendende begivenhed, som med tiden skal spredes til hele landet.

Der er ingen kommentar endnu