Müslibarer
18. november 2015
Kort fortalt
Müslibarer er lækre og gode som eftermiddags“kage” til kaffen, morgenmaden eller som den sunde dessert i madpakken.

Ingredienser:
- 1 æg
- 2 spsk. olivenolie
- 1 dl æblejuice (el. vand)
- 100 g havregryn (gerne glutenfrie)
- ½ tsk. bagepulver
- 1 tsk. kanel
- ½ tsk. kardemomme
- 150 g tørrede dadler
- 150 g tørrede abrikoser
- 100 g rosiner
- 100 g mandler
Fremgangsmåde:
- Tænd ovnen på 175º varmluft.
- Pisk æg, olivenolie og æblejuice sammen i en skål.
- I en anden skål blandes de tørre ingredienser: bagepulver, havregryn, kanel og kardemomme.
- Udsten dadlerne og hak dem fint sammen med abrikoserne. Hak også mandlerne fint.
- Rør den tørre blanding sammen med æggeblandingen og ælt det hele godt sammen med dadler, abrikoser, rosiner og mandler.
- Læg bagepapir på en bradepande og flad dejen ud på det til et ca. 1 ½ cm højt lag.
- Bag müslien i 25-30 minutter ved 175 grader.
- Vend müslien ud på et skærebræt, lad den afkøle et par minutter og skær den i stykker af ca 2 x 6 cm.
Velbekomme!
Opskrifterne bringes i samarbejde med MS, KOST & LIVSSTIL
Se mere på www.mskost.dk eller www.facebook.com/mskostoglivsstil
Kogebøgerne kan købes på www.scleroseforeningen.dk/shop
Fotos og opskrifter af Kasper Vestergaard
Relaterede artikler
Der er ingen kommentar endnu