Gå til hovedindhold

Netværket – en mulighed for dig med sclerose eller dig, som er pårørende

30. juni 2014
Kort fortalt

Den elektroniske opslagstavle Netværket er en ny mulighed for at danne netværk med andre, som også har sclerose tæt inde på livet

Vi ved, at social kontakt og netværk er en central del af et tilfredsstillende og inspirerende liv. Scleroseforeningen vil gerne gøre det lettere for mennesker, som lever med sclerose inde på livet at komme i kontakt med andre i samme situation. Vi har derfor udviklet det, vi kalder ”Netværket”, hvor medlemmer af foreningen får en ny og lettilgængelig måde at skabe kontakter og netværk på.

Et klik fra et netværk

Du får mulighed for hurtigt at danne dig et overblik over, hvad der allerede foregår rundt om i landet af netværksgrupper og en-til-en kontakter. Ved at klikke dig ind på ”Netværket”, kan du se, om der foregår noget i dit område, som du har lyst til at deltage i. Du kan også lade dig inspirere af andres initiativer eller finde på dit helt eget. Så skal du blot selv oprette et opslag og søge efter deltagere til din gruppe eller et arrangement.
”Scleroseforeningen har masser af tilbud til dig, som ønsker sparring og hjælp i form af rådgivning fra socialrådgivere, psykologer og netrådgivning. Vi vil gerne gøre dette tilbud endnu bedre og gøre det lettere at skabe mulighed for kontakt og hjælp til selvhjælp,” siger de to projektledere på Netværket, ledende psykolog, Mette Harpsøe Nielsen og redaktør på netrådgivningen, Jeanne de Renouard.

En at rejse eller skype med

Opslaget på nettet vil indeholde en kortere beskrivelse af formålet med gruppen eller kontakten, området og fx aldersgruppe, hvis det er relevant for deltagelse. Alle opslag vil være anonyme ude på nettet. Det er kun Scleroseforeningen, som får dine kontaktdata og udveksler dem med andre medlemmer, som er interesseret i din gruppe eller aktivitet.
"Netværket lancerer en opslagstavle for dig, som ønsker at skabe kontakt til andre i samme situation – enten i form af en gruppe i dit lokalområde, hvor man mødes måske én gang om ugen eller måneden, eller en-til-en kontakt, hvor man enten efterlyser nogen at rejse sammen med eller måske bare Skype med, når man har tid og behov for social kontakt,” siger Mette Harpsøe Nielsen og Jeanne de Renouard.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.