Gå til hovedindhold

Nu kan du stemme: Her er kandidaterne til Patient-pårørenderådet

3. oktober 2023
Kort fortalt

Nu kan du stemme på de kandidater, der har valgt at stille op til Sclerosehospitalernes Patient-pårørenderåd i år.

Sclerosehospitalet i Haslev

Medlemmerne af Patient- pårørenderådet har et godt indblik i Sclerosehospitalernes virke og er med til at arbejde for, at patienter nu og i fremtiden kan blive ved at få den nyeste og mest specialiserede behandling og rehabilitering, der er udviklet på scleroseområdet.

Patient- pårørenderådets stemme bliver også hørt via deres deltagelse, når Sclerosehospitalernes bestyrelse mødes og i Scleroseforeningens Sundhedspolitiske udvalg.

Stemmeberettigede: Mennesker med sclerose og deres pårørende.

Patientkandidater: Man kan KUN stemme på kandidater fra egen region. Denne gang er Region Sjælland og Region Nordjylland på valg. Tre kandidater fra Nordjylland er opstillet. Ingen opstiller fra Region Sjælland, og derfor kan der ikke stemmes her.

Pårørendekandidater: På valg er pårørendekategorierne "ægtefælle/samlever" mand og "voksent barn" af menneske med sclerose.
Denne gang er der 2 kandidater til kategorien "ægtefælle/samlever", hvorimod kategorien "voksent barn" er valgt uden modkandidater.

Nu kan du stemme på

1. Patientkandidater: Anja Ritter Nielsen, Christine Marie Rytter Mikkelsen eller Gudrun Poulstrup

2. Pårørendekandidater: Thomas Hansen eller Reiner Volkmann

Herunder finder du links, hvor du kan læse mere om kandidaterne og sætte "X" ved din favorit: 

Stemmeperioden løber fra i dag, den 2. oktober, til den 20. oktober klokken 12.00. 

Hvis du bor i Region Nordjylland og har været indlagt inden for de sidste fem år, kan du stemme på to ud af tre kandidater. Se de opstillede patientrepræsentanter i Region Nordjylland og stem her

Pårørende (til patienter indlagt indenfor 5 år) kan stemme på 1 pårørende fra hele landet inden for hver af de 4 roller. Se de opstillede pårørenderepræsentanter og stem her

 

 

Der er ingen kommentar endnu