Gå til hovedindhold

Nye rådgivere hos netrådgivningen

1. juli 2015
Kort fortalt

Scleroseforeningens rådgivningspanel har netop ansat tre nye eksperter. Læs nedenfor, hvad de kan hjælpe dig med fremover.

Scleroseforeningens rådgivningspanel er et gratis tilbud for alle, som er berørt af eller interesseret i sygdommen sclerose. Du kan stille spørgsmål om alt, der vedrører livet med sclerose samt læse svar på spørgsmål, som andre har stillet tidligere.

Find rådgivningspanelet her

Det glæder os meget at kunne byde velkommen til de tre nye rådgivere, som er:

Tobias Schmidt Hansen: Læge specialiseret i komplementær og alternativ medicin

Tobias Schmidt Hansen er uddannet læge og praktiserer, hvad der kaldes ”integreret medicin”. Det er en medicinsk filosofi, hvor man forsøger at kombinere de bedste aspekter indenfor den almindelige medicin med det bedste fra den alternative og komplementære medicin. Tobias har studeret ved grundlæggeren af denne tradition Dr. Andrew Weil i USA. Derudover har han taget en uddannelse i kinesisk medicin og har indgående kendskab til yoga, meditation, kosttilskud, urter og kost som et bidrag til sygdomsbehandling.

Rikke Larsen: Cand.Scient. i Human Ernæring

Rikke Larsen er uddannet cand. scient. i human ernæring og er ansat som lektor på Ernærings- og sundhedsuddannelsen, Professionshøjskolen Metropol. Her underviser og vejleder hun bredt indenfor ernærings- og sundhedsområdet. Det gælder bl.a. kostanbefalinger til gravide, børn og ældre, kostvejledning i forhold til vægttab, samt generelt i forhold til vitamin- og mineralbehov. Rikke er redaktør og medforfatter på en række lærebøger bl.a. omhandlende sportsernæring.

Nanette Sylvest Hendil: Sundhedsjurist

Nanette Sylvest Hendil er jurist og chefkonsulent med speciale i sundhedsjura og arbejder til dagligt som patientvejleder på Rigshospitalet. Her vejleder hun patienter og pårørende om spørgsmål vedrørende sundhedsvæsenets ydelser, patientrettigheder og sundhedslovgivningen. Det kan dreje sig om klage- og erstatningsmuligheder, mulighed for at modtage behandling i udlandet og det almindelige og udvidede frie sygehusvalg.

 

 

                                   

Der er ingen kommentar endnu