Gå til hovedindhold

Personer med attakvis sclerose søges til projekt om at få stillet diagnosen

13. marts 2019
Kort fortalt

I forbindelse med en undersøgelse af udredningsforløbet for personer, der får diagnosen attakvis sclerose, søger to specialestuderende personer med attakvis sclerose til et interview om processen og forløbet med at få stillet diagnosen.

I nogle tilfælde kan det være en længerevarende proces at stillet diagnosen sclerose - og et godt udredningsforløb, hvor man føler sig inddraget, set og hørt undervejs, har betydning for ens sygdomsforløb.

På den baggrund har to specialestuderende kastet sig over at undersøge, hvordan personer med attakvis sclerose oplevede deres eget udredningsforløb. Udredningsforløbet forstås her, som fra du først gik til lægen med dine symptomer, til du fik diagnosen attakvis sclerose.

I forbindelse med undersøgelsen søger de to studerende personer med attakvis sclerose fra hele landet, der er blevet diagnosticeret inden for de sidste to-tre år. Interviewet skal afholdes i maj, og det forventes at tage omkring en time. Dine svar vil blive anonymiseret i det endelige projekt.

For tilmelding eller opklarende spørgsmål kontakt Katrine Westergaard eller Karina Lorenzen:

Karina Lorenzen
Tlf: 28 96 82 13
Mail: klo@scleroseforeningen.dk

Katrine Westergaard
Tlf: 40 28 66 77
Mail: kwe@scleroseforeningen.dk

Der er ingen kommentar endnu