Gå til hovedindhold

Personer søges til forskningsprojekt 'Livet med Multipel Sclerose'

30. januar 2019
Kort fortalt

Lige nu søger REPHA deltagere til en fokusgruppe på projektet 'Livet med Multipel Sclerose'.

Scleroseforeningen

Diagnosen Multipel Sclerose (MS) medfører særlige udfordringer for menneskers hverdagsliv, fordi den ofte stilles i en ung alder. Den kan fremskynde både personlige, sociale, økonomiske og livsstilsmæssige overvejelser mange år tidligere, end en person måske har forestillet sig.

Netop det individuelle perspektiv på det at leve med MS er ret uudforsket. Dette videnskabelige forskningsprojekt vil undersøge, hvilke strategier og aktiviteter, som mennesker med MS og deres nærmeste sætter i værk for at kunne leve et godt liv.

Har du lyst til at deltage i en fokusgruppediskussion?


Som opstart på projektet vil vi gerne samle en gruppe af mennesker med sclerose og mennesker som har sclerose tæt inde på livet. Vi vil tale sammen om, hvilke områder du syntes er særlige betydningsfulde for dig i forhold til håndtere din sygdom i dit daglige liv.

Gruppesamtalen varer 1-1½ time og det er frivilligt at deltage. Du vil være anonym og således ikke blive bedt om afgive personlige oplysninger, og det du siger i fokusgruppen, vil ikke kunne føres tilbage til dig. Vi afholder flere fokusgrupper forskellige steder i landet. Det er kun én, du behøver at deltage i, hvis du har lyst til at være med. 

HVORNÅR?


Vi vil gennemføre én fokusgruppediskussion den 5. februar kl. 13:00 - 15:00 i Aarhus. Det vil foregå i handicapvenlige omgivelser hos REHPA - Videnscenter for Rehabilitering og Palliation, DEFACTUM, P.P. Ørums Gade 11, bygning 1b, 8000 Arhus C. Udgifter i forbindelse med transport vil blive refunderet.

Vi vil gennemføre én fokusgruppediskussion den 7. februar kl. 13:00 - 15:00 i Nyborg. Det vil foregå i handicapvenlige omgivelser hos REHPA - Videnscenter for Rehabilitering og Palliation, OUH Syghusenheden Nyborg, Vestergade 17, 5800 Nyborg. Udgifter i forbindelse med transport vil blive refunderet.

Vi vil gennemføre én fokusgruppediskussion den 19. februar kl. 13:00 - 15:00 i København. Det vil foregå i handicapvenlige omgivelser hos REHPA - Videnscenter for Rehabilitering og Palliation, Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet, Studiestræde 6, 1455 København K. Udgifter i forbindelse med transport vil blive refunderet.

Tilmelding


Tilmelding skal ske til: Jeanet Lemche på telefon 2071 2677 eller mail jeanetlemche@gmail.com.

Har du yderligere spørgsmål til projektet og referencegruppens arbejde, er du ligeledes velkommen til at kontakte Jeanet Lemche.

Der er ingen kommentar endnu