Gå til hovedindhold

Premiere på Danmarks nye velgørenhedsløb

21. februar 2018
Kort fortalt

MS RUN 100 er Danmarks nye velgørenhedsløb for hold. Her skal deltagerne på hvert hold fordele 100 kilometer i mellem sig og tilbagelægge distancen på max. 10 timer fordelt på fem etaper. Alle deltagere samler penge ind til forskning i sclerose undervejs på ruten gennem et kilometersponsorat. Med støtte fra venner, familie, kolleger og andre i deres netværk samler de nemlig penge ind for hver eneste kilometer, de tilbagelægger i kampen mod sclerose.

Du kan følge med på tætteste hold og støtte deltagernes kamp for en verden uden sclerose, når vi har premiere på MS RUN 100 lørdag den 3. marts. Kig forbi Scleroseforeningens Facebook, hvor vi livestreamer direkte fra ruten og giver dig en oplevelse af at være helt tæt på. Du har også mulighed for at sende et bidrag afsted undervejs i løbet og hjælpe løberne helt i mål med deres indsamling.

En af dem, der skal løbe med, er 45-årige Lise Friis, som selv har haft sclerose siden 2012.

”Jeg løber med på MS RUN 100, fordi jeg kan hjælpe andre, der er hårdere ramt end mig selv. Det er vigtigt for mig at give noget tilbage til forskningen ved at løbe med og samle penge ind”, forklarer hun om baggrunden for sin deltagelse. Lise har foreløbig indsamlet mere end 24.000 kr., du kan følge hendes indsamling her: https://indsamling.scleroseforeningen.dk/fundraisers/fight-it2

Startskuddet lyder kl. 8 ved Den lille Havfrue, hvorefter turen går nord på til Kronborg Slot langs kysten. Når deltagerne har rundet Kronborgs kanoner, skal de retur til hovedstaden og havfruens tåspidser, hvor målstregen venter.

Hvis du er i Hovedstadsområdet den 3. marts, håber vi, at du har lyst til at kigge forbi og heppe på de modige deltagere, som løber for en verden uden sclerose og samler penge ind til forskning.

Ellers kan du følge med på Facebook eller ved at klikke lige her

 

Next step Himmelbjerget

Inden længe går det løs i det jyske, når MS RUN 100 indtager Himmelbjerget i kampen for penge til forskning i sclerose. Her skal deltagerne løbe samme antal kilometer som i København, men denne gang med udgangspunkt i Aarhus Midtby hele vejen til Himmelbjerget og så retur til målstregen lige i hjertet af Aarhus.

Bor du lige i nærheden? Så kig forbi Himmelbjerget lørdag den 17. marts og hep på de fantastiske løbere, når de runder bjerget for en verden uden sclerose.

 

Der er ingen kommentar endnu