Gå til hovedindhold

Ruten til Cykelnerven 2015 fastlagt

25. november 2014
Kort fortalt

Deltagerne kan godt begynde på træningen allerede nu, for der er lagt op til store udfordringer, når det går løs i Alperne den 18. juni

Thumbnail

Når deltagerne i Cykelnerven efter 21 hårnålesving kommer til toppen af det berømteste af alle Tour de France bjergene, Alpe d`Huez, kan de tørre svende af panden efter en imponerende tre dages tur i de franske alper.

Det legendariske bjerg er sidste store udfordring i årets Cykelnerven, men forinden er fem andre Tour de France bjerge besejret, og på de tre dage skal deltagerne cykle 340 kilometer, hvor det i alt stiger med ikke mindre end 8.600 højdemeter.

Cykelnerven finder sted med afrejse onsdag den 17. juni og hjemkomst søndag den 21. juni. Det er andet år, Scleroseforeningen arrangerer det udfordrende cykelløb forud for årets Tour de France, og allerede nu er der så mange tilmeldinger, at de fleste af de 150 deltagerpladser er besat.

Samler penge ind

Ideen i Cykelnerven er at deltagerne skal prøve kræfter med nogle af de bjerge, som rytterne i Tour de France nogle uger efter skal kæmpe på. Samtidig er man med til at samle penge ind til scleroseforskning.
Efter at ruten for Tour de France er offentliggjort, kunne meget tyde på, at det verdens berømte cykelløb i 2015 afgøres på netop Alpe d´Huez, hvor årets udgave af Cykelnerven slutter.
De fem andre bjerge, som Cykelnerven omfatter i 2015 er Madeleine, La Toussuire, Mollard, Télégraphe og Galibiere. 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.