Gå til hovedindhold

Sådan støtter du forskning i sclerose i 2018:

1. februar 2018

MARTS
 

MS RUN 100

MS RUN er allernyeste skud på stammen blandt Scleroseforeningens spændende sportsevents. Her skal deltagerne stille op i hold og løbe en stafet på 100 km på maks. 10 timer. Kender du en, der er vild med at løbe, eller har du selv mod på at ­stille med et hold? Du
kan både stille til start i København den 3. marts og i Aarhus den 17. marts. Løbet er gratis for deltagerne, som til gengæld samler penge ind til forskning i sclerose. 

Klik dig ind på
www.mschallenge.dk og meld dit hold til, eller send opfordringen videre til familie og venner.
 

APRIL
 

YOU RUN

YOU RUN er et velgørenhedsløb, hvor du som enkeltperson, hold eller virksomhed starter en onlineindsamling for din sag og løber enten 5 km, 10 km eller en halvmaraton omkring Københavns Inderhavn den 29. april. Måske kender du en, der har lyst til at løbe med og samle penge ind til sclerose? 

 

MAJ
 

Kys Sclerose Farvel

I år er maj måned international sclerose­måned, og det markerer vi selvfølgelig også i Danmark med en række ­spændende ­initiativer og indsamlinger til fordel for ­forskning i sclerose. Husk også, at det er ­International MS Day den 30. maj. 

Følg os på Facebook, og hold øje med de grønne kys. Facebook.com/kyssclerosefarvel

Vil du hjælpe med at sætte indsamlings­bøsser op til butiksindsamlingen, som også er en del af Kys Sclerose Farvel, så læs mere på side 40.

 

MS BIKE

MS BIKE er Danmarks længste cykelløb.
Den 5. maj sender vi ca. 150 spændte cykelryttere af sted på en cykeltur, de aldrig vil glemme. På MS BIKE skal deltagerne cykle en stafet på ikke mindre end 737 km fra København til Skagen, og de gør det til fordel for en verden uden sclerose. Løbet er fordelt på 15 etaper, og alle hold skal gennemføre på maks. 30 timer. Løbet er gratis at deltage i, og alle indsamlede midler går til forskning. Kender du en cykelrytter med mod på en seriøs udfordring? Send ham eller hende forbi www.mschallenge.dk.

 

 

JUNI
 

Cykelnerven

Cykelnerven er Danmarks hårdeste velgørenheds­event på to hjul. I år sender vi 250 dedikerede cykelmotionister af sted til Pyrenæerne i Frankrig, hvor de skal køre nogle af de allermest afgørende bjergetaper fra årets Tour de France. Hver deltager skal inden afrejse indsamle 15.000 kr. til forskning i sclerose. Pengene kommer bl.a. fra egenindsamlinger, lokale virksomheder og støttearrangementer, og det er her, du kan hjælpe. Cykelnerven besejrer de franske bjerge den 13.-17. juni. 

Læs mere på
www.cykelnerven.dk

Støt dit lokale Cykel­nerven-hold med et
bidrag via MobilePay:

Nordjylland: 31714

Midtjylland: 35310

Trekantsområdet: 63733

Sønderjylland: 22707

Fyn: 66053

Nordsjælland: 70979

København: 73323

Midtsjælland: 78120

 

SEPTEMPER
 

MS RUN 336

MS RUN er Danmarks største løbeudfordring. Modsat til MS RUN 100 skal hvert hold til dette arrangement løbe en distance på 336 km på maks. 36 timer. Løbet er fordelt på 16 etaper med start i København og mål i Blåvandshuk, og distancen svarer til 8 maratonløb i ét løb. Det bliver en løbeoplevelse for livet, men vi har brug for din hjælp til at afvikle løbet, når vi kommer gennem landet første weekend i september.

Vil du være frivillig på MS RUN?
Vi har brug for hjælp i alle de byer, vi
kommer igennem på turen. Læs mere på
www.mschallenge.dk 

 

Husstandsindsamling

Til september ringer vi igen på dørene i forskningens navn. Indsamlingen foregår igen i år i både Region Hovedstaden og Region Midtjylland – og som noget helt nyt udvider vi med Region Syddanmark. Vores samarbejde med Gigtforeningen er ophørt ved udgangen af 2017, og vi skal derfor for første gang samle ind på egen hånd. Derfor går alle de indsamlede midler direkte til forskning i sclerose. Vi glæder os, og vi håber, at du har lyst til at give en hånd med. Sæt derfor allerede nu kryds ved søndag d. 9. september. 

Hold øje med seneste nyt om husstands­indsam­lingen i næste udgave af Lev med Sclerose og på www.scleroseforeningen.dk

 

OKTOBER
 

MS WALK

Gå med på MS WALK i efterårsferien og støt forskning i sclerose. Til efteråret har Scleroseforeningen premiere på MS WALK, hvor du kan tage hele familien med på en uforglemmelig gåtur ved Danmarks kyster. Vi arrangerer MS WALK en række steder i landet. Vi håber, at du har lyst til at gå med. For hvert eneste skridt tæller, når vi sammen går for en verden uden sclerose. 

Hold øje med nyt om MS WALK i næste udgave af Lev med Sclerose og på www.scleroseforeningen.dk.

Der er ingen kommentar endnu