Gå til hovedindhold

Scleroseforeningen siger tillykke!

15. juli 2013
Kort fortalt

41-årige Annette Fredskov fra Næstved løb søndag i mål efter 366 maratonløb på 365 dage. "Fantastisk præstation selv uden at have sclerose og endnu mere med sclerose," siger Mette Bryde Lind

Annette Fredskov, som fik sin sclerose-diagnose i 2009, gennemførte med de 366 maratonløb på et år det, som mange ikke troede muligt, og lykønskningerne strømmede ind til den seje mor til to, da hun søndag afsluttede løb nummer 366.
”Fra Scleroseforeningen vil vi også sige et kæmpe tillykke til Annette Fredskov,” siger Scleroseforeningens direktør Mette Bryde Lind. ”Hun har vist, hvordan vi med vilje og motivation kan gennemføre noget, som umiddelbart forekommer umuligt. Det er inspirerende, og det er fantastisk, når en person, som har fået konstateret sclerose, på denne måde tager sagen i egen hånd.


Uden for kategori


Samtidig er det vigtigt at understrege, at vi ikke kan sige noget om, hvorvidt en så ekstrem præstation er godt eller dårligt for et menneske med sclerose. Sclerose er en meget individuel sygdom, og hvad der er godt for nogle, kan være dårligt for andre. Nyere forskning viser, at motion kan hjælpe sclerosepatienter, men at løbe maraton som Annette har gjort, er helt uden for kategori,” siger Scleroseforeningens direktør Mette Bryde Lind.
Annette Fredskov vil nu skrive en bog om sine 365 dage med 366 maratonløb, og hun er klar til at drage af sted og holde foredrag om sin bedrift.

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.