Gå til hovedindhold

Sclerosehospitalerne udskyder alle planlagte indlæggelser.

13. marts 2020
Kort fortalt

Sclerosehospitalerne udskyder alle planlagte indlæggelser og øvrige patientaktiviteter i første omgang gældende for perioden d. 16. - 27. marts 2020

Beslutningen sker på baggrund af myndighedernes nyeste anbefalinger onsdag d.11. marts og efter samråd med Styrelsen for patientsikkerhed  i forhold til håndteringen af Corona epidimien i Danmark. 

Alle der skulle påbegynde et rehabiliteringsforløb på et af sclerosehospitalerne med start mandag d.16. marts, er blevet kontaktet.

Selvom din indlæggelse først kan gennemføres på et senere tidspunkt, så gælder din nuværende henvisning til Sclerosehospitalet fortsat. 

Hvis du skal indlægges hos os på et senere tidspunkt (fx efter Påske), så er udmeldingen lige nu, at du skal afvente nærmere besked fra os i de kommende uger, om hvor vidt din indlæggese gennemføres som planlagt.

Hvis du i øvrigt har spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at tage kontakt på tlf.nr.: 78 41 25 00.

Fakta

Symptomer på Coronavirus er: Tør hoste, feber og vejrtrækningsproblemer. Hvis du har influenzalignende symptomer eller har været i et af områderne med smittespredning, skal du ringe til egen læge for nærmere vejledning.

Læs mere om Coronavirus og MS på Scleroseforeningens hjemmeside.

Eller om myndighedernes strategi for COVID-19 i Danmark på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Der er ingen kommentar endnu