Gå til hovedindhold

Skriv under: Hjælp os med at stoppe smertehelvedet

2. marts 2018
Kort fortalt

Opdateret 23/03 2018: Så kom tilskuddet! Læs mere her: https://scleroseforeningen.dk/nyheder/sa-kom-tilskuddet-til-medicinsk-cannabis 

Forsøgsordningen med medicinsk cannabis har nu været i gang i over 2 måneder, men det er stadig ikke muligt at modtage tilskud, hvilket gør at en lang række patienter ikke har råd til at være med i ordningen. Skriv under og vær med til at vise politikerne, at der skal tilskud til medicinsk cannabis! 

Thumbnail

Den 1. januar 2018 trådte en forsøgsordning med medicinsk cannabis i kraft, så udvalgte grupper af alvorligt syge patienter kan blive behandlet med cannabis under trygge forhold. Men tilskuddet mangler stadig. Det betyder, at alvorligt syge mennesker ikke har råd til medicinen, der kan koste flere tusinde kroner om måneden.

Politikerne ér blevet enige, og pengene ér blevet bevilget. Vi ved simpelthen ikke, hvorfor politikerne trækker smertehelvedet i langdrag, men det er desværre det, der sker lige nu. Det kan ikke være rigtigt, at smertelindring skal være en luksus forbeholdt rige! Derfor beder vi nu dig om hjælp.

Hjælp os med at vise politikkerne, at de må og skal stoppe smertehelvedet. Skriv under på, at der skal tilskud til medicinsk cannabis nu.

Der er ingen kommentar endnu