Gå til hovedindhold

Snackpeber

30. oktober 2015
Kort fortalt

En lynhurtig snack, som både er frisk, sprød og cremet. Den kan laves på 10 minutter og passer perfekt som tilbehør til hvad som helst. Eller som et lille måltid i sig selv.

Thumbnail

Fotos og opskrifter af Kasper Vestergaard

Ingredienser:

1 avocado

2 spsk skyr

Saft og skal fra ½ citron

2 tsk agave sirup

1 lille fed hvidløg

Salt og peber

2 snackpebere

1 håndfuld valnødder

Citronmelisse til pynt

Fremgangsmåde:

  • Skær avocadoen over på midten, fjern stenen og tag ”kødet” ud og mos det med en gaffel ned i en skål.
  • Kom skyr, citronsaft/skal og agave sirup ned i skålen sammen med avocado-kødet. Derefter presses hvidløget og lidt salt og peber tilsættes. Bland det hele godt rundt og smag til - lad det stå og trække lidt.
  • Mens blandingen står og trækker, vaskes snackpeberne og skæres over på midten. Fjern alle sten og det hvide fra snackpebernes midte.
  • Blandingen fordeles med en ske i de 4 halve snackpebere. Læg dem derefter på et fad.
  • Til sidst hakkes valnødder og citronmelisse og drysses ud over snackpeberne.

Velbekomme!

 

Denne opskrift bringes i samarbejde med MS, KOST & LIVSSTIL. Se mere på www.mskost.dk eller www.facebook.com/mskostoglivsstil

Kogebøgerne kan købes i Scleroseforeningens webshop her

 

 

 

Der er ingen kommentar endnu