Gå til hovedindhold

Sofie Lassen-Kahlke er ny ambassadør for Kys Sclerose Farvel

20. april 2018
Kort fortalt

Maj måned venter lige om hjørnet, og dermed er det igen sæson for Kys Sclerose Farvel. Og i år er vi stolte af at kunne præsentere skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke som ny Kys-ambassadør.

Sofie Lassen-Kahlke er nye ambassadør for Kys Sclerose Farvel

Du kender sikkert Sofie Lassen-Kahlke fra både film, teater og senest fra TV2s Vild med Dans, hvor hun og dansepartneren Michael Olesen løb med sejren i 2017. Og nu er hun tilmed ny ambassadør for vores egen Kys Sclerose Farvel-kampagne.

”Vi er stolte af at kunne præsentere Sofie Lassen-Kahlke som vores helt nye Kys-ambassadør. Vi er meget taknemmelige for, at hun så aktivt har valgt at støtte op om Scleroseforeningens arbejde. Sammen med Sofie kan vi nu sætte endnu mere fokus på sclerose, udbrede kendskabet til sygdommen yderligere og forhåbentlig motivere flere danskere til at støtte vores indsamling til forskning ”, siger Pia Hansen, som er projektleder for Kys Sclerose Farvel hos Scleroseforeningen.

Udover at være ny Kys-ambassadør er Sofie Lassen-Kahlke desuden snart aktuel i musicalopsætningen af ungdomsfilmen ’Kærlighed ved første hik’, som får premiere i Tivolis Koncertsal til september.

Der er ingen kommentar endnu