Gå til hovedindhold

Stort fremmøde til infomøde om jordomsejling

4. maj 2013
Kort fortalt

Et par og firs interesserede var mødt op, da Mikkel Anthonisen holdt informationsmøde om planerne for en sejltur jorden rundt med mennesker med sklerose

Der var både begejstring og engagement på mødet, hvor også Dansk Handicap Idræts Forbund (DHIF) Og Dansk Sejlunion (DS) var tilstede for at fortælle om de allerede eksisterende muligheder for at komme ud at sejle i Danmark - med eller uden handicap. De to organisationer vil samarbejde med Mikkel Anthonisens projekt "Sailing Sclerosis" om forberedelserne inden og under selve sejlturen rundt om jorden. De fremmødte på mødet viste stor spørgelyst og vilje til at tage en tørn med at få projektet godt på vej.

 

Gode samarbejdspartnere

Mikkel Anthonisen, der er læge på Rigshospitalets Scleroseklinik arbejder på at samle midler og interesserede deltagere til sit projekt om at sejle jorden rundt med mennesker med sclerose. 

 

Informationsmødet var det første om projektet, og Mikkel Anthonisen ser lyst på projektets fremtid: 

"Det var virkelig dejligt at møde nogle af alle de mennesker, der har skrevet til mig om projektet. At mærke deres energi og lyst til at være med på denne fantastiske rejse. Og så har vi fået et samarbejde op at stå med DHIF og DS. På den måde kan vi komme i gang med at sejle med det samme. Vi virkelig på vej. Tingene begynder at arbejde ude til lands og vands i hele Danmark," siger han. 

 

Tryg ved projektet

Nu handler det om at skærpe projektet og få sponsorerne på banen, fortæller han. 

"Nu skal der handles. Næste skridt bliver at få forpligtet alle involverede parter. I projektgruppen vil vi tilvejebringe en komplet plan med dokumentation for, at vi kan gennemføre turen: At vi kan skaffe en båd, deltagere, læger, besætning, mediedækning og alt det der skal til. Det ved vi allerede, at vi kan. Med et såkaldt letter of intent i hånden kan sponsorerne føle sig trygge ved at støtte projektet," siger Mikkel Anthonisen. 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.