Gå til hovedindhold

Tilmelding til årets store forskningsevent Forskningsspejlet d. 6. oktober

12. september 2022
Kort fortalt

Bliv klogere på resultaterne af 10 udvalgte forskningsprojekter, der har modtaget støtte fra Scleroseforeningen til det store forskningsevent Forskningsspejlet d. 6. oktober. Tilmeld dig her. 

Vidste du, en computer i fremtiden lynhurtigt vil kunne varsle sandsynligheden for, om en patients sclerose snart vil udvikle sig? Og at det betyder, at behandlingen kan skræddersys, så den passer til den enkelte patient?

Forskning i blandt andet kunstig intelligens og algoritmer, der kan analysere MR-skanninger af danske sclerosepatienter, giver håb for fremtidens sclerosebehandling – og understreger, at forskning i sclerose nytter!

Derfor afholder Scleroseforeningen igen i år det store forskningsevent Forskningsspejlet d. 6. oktober fra kl. 10-15 på Comwell i Middelfart, hvor du kan blive klogere på resultaterne fra 10 udvalgte forskningsprojekter, der modtog forskningsmidler fra Scleroseforeningen til brug i 2021.

Du kan høre spændende oplæg om alt fra forskning i medicin, progressiv sclerose og kognitive udfordringer til cannabis, gluten og samfundsøkonomiske konsekvenser ved MS.

Oplægsholderne præsenterer deres forskning på en måde, så alle kan følge med.

Arrangementet er gratis for medlemmer og pårørende, men da der kun er 50 pladser, foregår tilmeldingen efter ”først til mølle-princippet”.

Vi glæder os enormt meget til den store forskningsdag, og til at vise dig noget af den forskning, som er blevet mulig, fordi frivillige og gode kræfter, støtter dansk scleroseforskning.

Tilmeld dig her

Information om Forskningsspejlet

Hvor: Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart.

Hvornår: arrangementet varer fra kl. 10-15, og der vil være frokost undervejs.

Transport er for egen regning.

Der er ingen kommentar endnu