Gå til hovedindhold

Velgørenhedsmiddag til fordel for Scleroseforeningen

12. november 2015
Kort fortalt

Brøndum Hotel i Skagen afholder unikt arrangement. Vær med til at sprede budskabet - eller vær med selv.

Thumbnail

Så løfter Brøndum Hotel i Skagen sløret for et af de mest spændende arrangementer på hotellet dette efterår.

Lørdag, den 21. november 2015 holder de en velgørenhedsmiddag til fordel for Scleroseforeningen.

I omtalen hedder det: 

"Der bliver tale om et sjældent og helt specielt arrangement, da det er lykkedes vores køkkenchef Jack Cramer, at få en række af landets dygtigste kokke til at tage vejen forbi Brøndums Hotel i Skagen til kokketræf i den gode sags tjeneste.

Du har nu mulighed for at blive en del af denne specielle aften, som på mange måder bliver en hel unik oplevelse, med fantastisk gastronomi og vine af særdeles høj klasse, så sæt kryds i kalenderen allerede nu, og vær med til at støtte op omkring det gode formål."

Sclerose tæt inde på livet

For Jack Cramer er der en særlig grund til, at det er til fordel for Scleroseforeningen:

"At kunne indsamle penge til Scleroseforeningen er en stor ting for mig, da jeg har sclerose tæt inde på livet og har set, hvordan sygdommen med rygende hast kan ramme et andet menneske. 

 For 15 år siden fik min far konstateret diagnosen sclerose, og på under et år ser jeg ham gå fra at være en aktiv mand med eget firma til at sidde i kørestol. Sclerose er en sygdom, som ikke kun rammer den diagnosticerede, men hele familien, da der nu skal tages hensyn til mange nye ting. Også dette har påvirket min far, for da han altid har været vant til at gøre alting selv. Det er blandt andet her, at Scleroseforeningen kommer ind i billedet, da de har været med til at gøre det muligt for mine forældre at tage i sommerhus, da Scleroseforeningen ejer kørestolevenlige sommerhuse, og sidste år tog de til Spanien, også med hjælp fra foreningen. Men alt dette er kun en meget lille ting, som foreningen hjælper med, for da årsagen til sclerose og sygdommens mekanismer ikke er fuldt klarlagt, kan sygdommen endnu ikke helbredes - kun mildnes. Foreningen samler derfor også penge ind til mere forskning på området, så man en dag måske vil kunne behandle sclerose eller ligefrem forebygge det," siger han. 

 

Praktisk:

Arrangementet vil foregå på Brøndums Hotel d. 21. November 2015 kl. 18.

Det vil foregå som et kokketræf, hvor Stjernekokke fra nogle af Danmarks bedste restauranter kommer med hver deres ret og støtter op om dette arrangement. 

 

Alle deltager frivilligt uden betaling denne dag, selv tjenerne møder ind den dag uden betaling. Råvarerne og vinen, som bliver brugt til arrangementet, er sponsoreret af vores faste leverandører. Det betyder, at hele beløbet går ubeskåret til Scleroseforeningen. Det koster 1250,- for snacks & champagne, 7 retters menu samt kaffe & petifour. 

Desuden har flere virksomheder doneret gaver til arrangementet. Disse gaver vil blive solgt på en aktion ledet af Skagens museums direktør Lisette Vind Ebbessen. 

 

Der er plads til 60 personer denne aften, og målet for arrangementet er at indsamle 250.000 kr. til skleroseforeningen

 

Læs mere og bestil billet her

 

Se menu herunder:

Velkomst:

Snacks & bobler
Jack Cramer, Brøndums Hotel

Menu:
Torsk - Hyben - Gulerod - Valle
Dennis Bang Carlsen, Gourmet Restaurant Bühlmann

Secreto Bellota - Læsø jomfruhummer - Kalix Löjrom - Chimichurri
Jacob Dahl Andersen, Skagenfood

Lam fra Pyrenæerne - Jordskokker - Citron - Madargaskar peber
Lars Eiskjær, Restaurant Ét - Aarhus

Grillet oksebov - Brombær - Røget løg - Marv
Anders Holm, Restaurant Villa Vest

Hjertesalat - Havgus - Trøffel
Anders Holm, Restaurant Villa Vest

Creme fraiche - Basilikum - Tomat - Melon
Jack Cramer, Brøndums Hotel

Kirsebær - Hvidchokolade - Lakrids
Michael 'Miv' Pedersen, CANblau Tapasbar Aalborg

Kaffe & Petit fours
Jack Cramer, Brøndums Hotel

Da der er et begrænset antal billetter til denne helt specielle aften, skal billetten bestilles i forvejen, benyt venligst nedenstående formular.

Læs mere og bestil billet her

 

 

Der er ingen kommentar endnu