Gå til hovedindhold

Vi er venner og familie mod sclerose

18. maj 2018
Kort fortalt

Den 9. september banker vi igen på hjemme hos danskerne og beder dem om at støtte vores indsamling til forskning i sclerose. Og efter to års fælles indsamling med Gigtforeningen står vi i år på egne ben og gør tingene på en helt ny måde. Vi håber, at du vil være med.

Vi har kaldt årets indsamling ’Venner og familie mod sclerose’. For det er i virkeligheden det, det hele handler om. Vi er mange, der har en tæt relation til et menneske med sclerose. Og vi er mange, der gerne vil hjælpe dem, vi kender, til at få det bedre, skabe håb for en lysere fremtid og sikre endnu mere forskning i sygdommen.

Og hvis vi står sammen og kæmper i fællesskab, kan vi faktisk gøre en afgørende forskel. Jo flere indsamlere vi er den 9. september, des flere penge kan vi aflevere til vigtig forskning – og så er tre timers indsamling en søndag formiddag virkelig godt givet ud.

Regnestykket er simpelt: Vi ved fra tidligere år, at hver indsamler som tommelfingerregel får 1.000 kr. i indsamlingsbøssen. Så hvis du selv melder dig som indsamler, og får tre mennesker du kender til at gøre det samme, så har DU været med til at sikre 4.000 kr. til forskning. Det kunne f.eks. være dine tre bedste veninder? Eller dine kolleger? Eller måske dine søskende og din far?

Du ved allerbedst, hvem der er tæt på dig, og hvem du altid kan regne med en hjælpende hånd fra. Og vi håber, at du vil spørge dem om deres hjælp til indsamlingen.

Sammen er vi venner og familie mod sclerose. Det er os, der samler ind, fordi det er os, der virkelig ved, hvorfor det er vigtigt med ny forskning, mere viden og bedre behandling. Og hvis vi står sammen, melder os som indsamlere og får vores venner og familie med, så slår vi helt sikkert alle tidligere indsamlingsrekorder.

Sammenmodsclerose.dk er live fra 25. maj, her kan du læse mere om indsamlingen og melde dig som indsamler.

Der er ingen kommentar endnu