Gå til hovedindhold

Vi søger deltagere til projekt med wearables

12. december 2017
Kort fortalt

Vi søger personer med sclerose til et projekt, der undersøger, om sclerosepatienter kan have glæde af at bruge wearables i deres hverdag. 

I den forbindelse ønsker vi deltagere til fokusgruppeinterviews og interviews, ligesom vi søger deltagere, der har lyst til at bære en wearable (et aktivitets-ur) i en kortere periode og fortælle om deres oplevelser med dette.

Fokusgruppeinterviews og interviews vil have fokus på sclerosepatienters tanker, behov, motivation og udfordringer i relation til hverdag og aktivitet, og sidenhen have fokus på holdninger til teknologi og wearables.

Alle kan være med

Vi har brug for en bred vifte af deltagere: vi søger derfor mennesker fra begge køn, i alle aldre, nydiagnosticerede og mennesker, der har haft sclerose længe, ligesom vi både ønsker at tale med mennesker, der ikke er gangbesværede og mennesker, der er kørestolsbrugere.

Kort sagt er alle personer med sclerose velkomne til at deltage. Vi behandler jeres udtalelser anonymt, eventuelle udgifter ved transport til og fra interviews dækkes af Scleroseforeningen, og man behøver ikke have kendskab til wearables eller teknologi for at deltage.

Kontakt Scleroseforeningens forskningsmedarbejder Cecilie Hyrup Fuglsang for yderligere info eller tilmelding: cfu@scleroseforeningen.dk

Scleroseforeningens logo anno 2017
Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn Anonym

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.