Gå til hovedindhold

Vil du sætte indsamlingsbøsser op i din by?

22. februar 2018
Kort fortalt

De grønne indsamlingsbøsser har fået helt nyt look i år, og vores fantastiske Kys-ambassadør Szhirley er med som frontfigur. Vi glæder os derfor meget til at skyde den årlige butiksindsamling i gang fra uge 12. Igen i år har vi brug for din hjælp, når de i alt 12.000 indsamlingsbøsser skal stilles op i butikker, cafeer, supermarkeder mv. i hele landet. Jo flere indsamlingsbøsser vi sætter op, des flere penge samler vi ind. Så det gælder om at få sat så mange af de grønne bøsser op som overhovedet muligt. Alle indsamlede midler går som altid direkte til forskning i sclerose.

Meld dig som frivillig til butiksindsamlingen

Har du mod på at give en hånd med, når indsamlingsbøsserne skal sættes op i uge 12? Og har du også et par ledige timer, når de skal samles ind igen i uge 25? Vi har brug for frivillige fordelt i hele landet, og lige præcis din indsats gør en kæmpe forskel for en verden uden sclerose.

Som frivillig bidrager du nemlig både til det vigtige arbejde med at samle penge ind til forskning og hjælper samtidig til med at skabe opmærksomhed om sclerose blandt danskerne. Hver eneste grønne indsamlingsbøsse er både en kilde til forskningskroner, men også til synlighed. Jo flere indsamlingsbøsser, der står fremme rundt om i de danske byer, des flere mennesker får vi lejlighed til at informere om sclerose.

Vind en tur til Paris

Melder du dig som frivillig, er du som noget helt særligt med i konkurrencen om en tur for to til det skønne Paris og andre lækre præmier. Du får et lod til konkurrencen for hver indsamlingsbøsse, du afhenter i butikkerne. Vi håber, du har lyst til at være med og er meget taknemmelige for din indsats. For uden stærke, frivillige kræfter, ville butiksindsamlingen slet ikke eksistere.

Der er ingen kommentar endnu