Gå til hovedindhold

Online foredrag | ”Sur for en sikkerheds skyld?” - et virtuelt foredrag om motivation og trivsel

Kort fortalt

”Sur for en sikkerheds skyld?”

- et virtuelt foredrag om motivation og trivsel

 

Forbered dig på en indsprøjtning med humor og inspiration, når Mikael Kamber i løbet af to timer præsenterer os for den nyeste viden om de faktorer, der skaber trivsel og motivation.

 

Du får indblik i, hvordan du kan skabe positive forandringer i hverdagen. Du lærer også en metode til at skelne mellem de problemer, der er værd at bruge energi på – og de der ikke er. Og inden foredraget er forbi, har du identificeret, hvad du vil tage fat på allerede i morgen.

 

Foredraget bygger på Mikael Kambers bestseller ”Sur for en sikkerheds skyld?”, der præsenterer de sidste 20 års forskning i positiv psykologi og hjerneforskning - og hans eget arbejde med emnet i mere end 10 år.

  

Mikael Kamber (f. 1967) er forfatter, tv-vært og certificeret underviser i positiv psykologi. Mikael Kamber har en længere lederkarriere bag sig, bl.a. som mediedirektør i DR og adm. direktør og chefredaktør for dagbladet JydskeVestkysten. Og så har han i de sidste syv år været ambassadør for Scleroseforeningens cykel- og fundraising-event, Cykelnerven.

 

Tid: Onsdag den 10. februar kl. 19.00 - 21.00

Sted: Online

Tilmeld dig her