Gå til hovedindhold

Jaguar Club of Denmark kørte for Scleroseforeningen

Mennesker med sclerose har ikke kun brug for medicin, men også for at kunne ”tage fri for sygdommen” og opleve noget livsbekræftende og det var netop tanken med ”Jaguar Club of Denmark kører for Scleroseforeningen.

Det hele foregik den 9. juni 2014, alle med sclerose og deres familiemedlemmer kunne tilmelde sig. De der havde tilmeldt sig, blev hentet i en Jaguar på deres privatadresser og kørt til Græsted veterantræf, hvor der var mulighed for at se mange hundrede fantastiske klassiske biler, motorcykler, dampmaskiner, m.m. og der var underholdning for alle.

          

Det var en fantastisk oplevelse. Jeg var så heldig, sammen med min familie, at blive hentet i en Jaguar S-2000. Den var super at køre i, der var chauffør på. Den var top shinet og stod og strålede ved siden af min gamle Peugeot 406.

Det var en drøm, at sidde der og næsten ikke kunne høre den kørte. Mærke hvordan den ”skød” en fart, hvor man blev presset en anelse tilbage i sædet. Komforten var i top og der var mange lækre ting i bilen – ting der bestemt ikke er i Peugeot 406.

Vi havde nogle gode timer i Græsted og fik en på opleveren. Men det der toppede var bestemt køreturen i Jaguaren, hvor vi havde en fantastisk chauffør, Poul-Erik.

Jeg har selv sclerose og nød turen. Det var en dejlig oplevelsesrig ”medicin” jeg fik denne dag, sammen med min familie og denne skønne Jaguar.