Gå til hovedindhold

Sådan passer vi på hinanden

Kort fortalt

Selv om samfundet langsomt åbner op, skal vi stadig passe på hinanden. Vi opfordrer alle indsamlere til at tage nogle få, men vigtige forholdsregler, så vi sammen skaber en ansvarlig indsamling.

Når du skal ud og samle ind, vil vi opfordre dig til at følge disse 3 enkle forholdsregler. Så passer du både på dig selv og på de personer, der åbner døren for dig.

 • Hold afstand ved døren
  Træd et skridt tilbage, når du har ringet eller banket på
   
 • Ræk bøtten frem
  Når du skal modtage et bidrag, så ræk bøtten frem i strakt arm
   
 • Medbring en lille flaske sprit
  Så du kan spritte dine hænder af med jævne mellemrum

Når du er færdig med at samle ind, og pengene skal tælles op, så står din indsamlingsleder for at tælle pengene sammen. Vi har sørget for at vedkommende har både handsker og sprit til rådighed.

Vi forholder os løbende til myndighedernes anbefalinger, og vi vil tilpasse vores anbefalinger og rammen for indsamlingen herefter. Her på siden kan du altid finde vores seneste anbefalinger.

Du kan hjælpe andre

Brænder du inde med en god idé til, hvordan vi passer på hinanden, når vi skal ud og samle ind søndag den 13. september?

Så vil vi gerne høre dig. Din idé kan måske inspirere andre til at skabe en tryg og ansvarlig indsamling. Send en mail med din idé på indsamling@scleroseforeningen.dk