Gå til hovedindhold

Sådan tilmelder du dig

  1. Find din rute ved at indtaste dit postnummer og vej i rutesøgningen herunder, så får du vist et kort med alle ledige ruter nær dig.
     
  2. Klik på en ledig rute (lysegrøn "knappenål") for at se, hvilke veje, der er med på ruten.
     
  3. Når du har fundet en rute, der er god for dig, tilmelder du dig ved at klikke på den røde knap "Ja tak, videre til tilmelding".

Find din rute her

Indtast postnummer og vej

Hvis du ikke har mulighed for at gå hele ruten, afkorter du bare turen – eller spørger en ven om, personen vil gå resten for dig. Hver en dør tæller. Og hellere en kort rute end ingen rute.

Du kan også vælge at samle ind ved at stå eller sidde foran et supermarked i din by. De er markeret som mørkegrønne "knappenåle" på kortet. Så vil din indsamlingsleder sørge for på forhånd at aftale med supermarkedet, at du kommer og samler ind.

Hvor mange indsamlingsbøtter skal du bruge?

Når du har valgt din rute, skal du blot at udfylde formularen med dine kontaktoplysninger og vælge, hvor mange indsamlingsbøtter, du har brug for. Det kan være, du har to børn, der gerne vil gå med hver sin indsamlingsbøtte?

Du er tilmeldt, når vi sender dig en mail

Når du er tilmeldt, sender vi dig en mail, som en bekræftelse på din tilmelding. Du får også adgang til "Min side", hvor du kan finde navn, telefonnummer og adressen på din lokale indsamlingsleder.