Gå til hovedindhold

Sammen har vi skaffet 38.700.000 kr. til et godt liv med sclerose

Det er en kæmpe sejr for alle danskere med sclerose tæt inde på livet, at vi nu har en sclerosehelhedsplan!

Konkret betyder det næsten 40 millioner kroner over tre år til at optimere forholdene for mennesker med sclerose og deres pårørende.

I Scleroseforeningen har vi længe knoklet for at få sat fokus på behovet for en sclerosehelhedsplan. Sejren er derfor en milepæl i vores politiske kamp for de bedste vilkår for mennesker med sclerose tæt inde på livet.

I årevis har vi arbejdet for at gøre politikerne opmærksomme på området og på, at antallet af danskere med sclerose er fordoblet på mindre end 20 år – uden, at ressourcerne er fulgt med. Men det kunne vi ikke gøre uden vores dedikerede støtter. Det er en sejr, at vi nu sammen har skaffet næsten 40.000.000 kr. til et godt liv med sclerose.

Klaus Høm

Direktør i Scleroseforeningen

Tak for din indsats i kampen

Sejre som denne er kun mulige, fordi vi får generøs økonomisk støtte og opbakning fra private givere som dig, der måned efter måned støtter kampen mod sclerose.

Ja, hvert et beløb tæller, når vi laver politiske kampagner. Og din støtte – stor som lille – er vigtig. For vi vandt ingen kampe uden din faste støtte.

Du skal have tusind tak for din indsats i kampen for en verden uden sclerose. Tak!

Sclerosehelhedsplanen: Tre områder prioriteres højt

  • 4 millioner kroner til større fokus på børn som pårørende
  • 12 millioner kroner til styrket indsats for mennesker med progressiv sclerose
  • 11 millioner kroner til styrkelse af Sclerosehospitalerne – blandt andet kortere ventelister

Læs mere om helhedsplanen "Et godt liv med sclerose"

Politisk kamp er desværre ikke gratis

Vi har fortsat brug for din støtte, hvis vi skal vinde de næste politiske kampe, der venter – for adgang til bedre medicin, en helhedsorienteret behandling eller fair hjælp i det daglige.

Dit faste bidrag er derfor helt afgørende for, om vi også kan kæmpe – og vinde – vigtige kampe i fremtiden.

Medlemskontingentet alene kan slet ikke finansiere alle de kampe, vi kæmper for et godt liv for alle mennesker med sclerose.

Hvis du vil gøre endnu mere for at hjælpe os, kan du altid give et enkelt bidrag på et valgfrit beløb. Vi er taknemmelige for hvert et bidrag.

Giv et bidrag

Din støtte er vigtig for kampen mod sclerose. Tak!