Gå til hovedindhold

Din kontaktperson under indlæggelsen

Kort fortalt

Når du indlægges på Sclerosehospitalet tildeles du en kontaktperson, som er din sparringspartner gennem hele forløbet.

Kontaktpersonen er din sparingspartner 

Kontaktpersonen hjælper dig med at sætte mål for indlæggelsen og planlægge behandlingsindsatser i samarbejde med dig, dit behandlerteam og gerne dine pårørende.

Ved udskrivelsen hjælper din kontaktperson dig med at videreføre behandlingsindsatser til livet hjemme og sørger for at i får taget den rette kontakt til fx kommune, fysioterapeut eller andre ressourcepersoner i dit netværk.

Kontaktpersonen er ansvarlig for din indlæggelse

  • Din kontaktperson er ansvarlig for din indlæggelse og er din personlige sparringspartner før, under og efter din indlæggelse.
  • Din kontaktperson har forberedt sig på, at du kommer og det vil, så vidt muligt, være din kontaktperson, der modtager dig, den dag du bliver indlagt.
  • På Sclerosehospitalerne møder du fagpersoner med forskellige behandlingskvalifikationer og viden, der strækker sig over forskellige specialer.
  • Teamet samarbejder med dig omkring de forskellige behandlingsindsatser, som du har været med til at prioritere, og de følger dig tæt under din indlæggelse.

Kontaktpersonens opgaver

Din kontaktperson har ansvaret for sammenhæng mellem dine mål og aftaler i dit ugeprogram.

Det er kontaktpersonens opgave at støtte dig i processen mod dine mål og at inspirere dig til at udfordre dig selv og dine muligheder.

Under hele indlæggelsen vil din kontaktperson være i tæt kontakt med dig og dit behandlerteam 

Dialogen med din kontaktperson vil handle om:

  • Det du oplever
  • Du bevæger dig i den ønskede hastighed mod målet
  • Der skal foretages ændringer i din behandlingsplan fra uge til uge

 

Du og din kontaktperson afslutter sammen

Din kontaktperson evaluerer indlæggelsen sammen med dig.

Med din tilladelse, vil din kontaktperson hjælpe dig med at tage kontakt til relevante personer i dit nærmiljø, for at skabe de bedst mulige forudsætninger for, at du kan opretholde dit udbytte af indlæggelsen og fortsætte dit arbejde henimod dine mål for fremtiden.