Gå til hovedindhold

Farvel til Hospitalsdirektør Brita Løvendahl

28. oktober 2020
Kort fortalt

Direktør for Sclerosehospitalerne, Brita Løvendahl, har valgt at stoppe ved udgangen af januar, hvor hun går på pension.

Brita Løvendahl har været direktør for Sclerosehospitalerne i de sidste 18 år, og inden da arbejdede hun tre år som Rådgivningschef i Scleroseforeningen. Det er et helt liv i scleroses tjeneste, og direktør i Scleroseforeningen takker Brita for den store indsats.

”Selvom jeg godt har vidst, at Brita gik og pønsede på at gå på pension, så havde jeg håbet, at Brita ville fortsætte lidt længere. Men jeg har også stor forståelse for, at der kommer et tidspunkt, hvor arbejdet skal fylde mindre. Brita har været en enormt dygtig direktør for Sclerosehospitalerne gennem mange år, og det er i allerhøjeste grad Britas fortjeneste, at vi har to Sclerosehospitaler, der også internationalt er meget anerkendte, og som vi er meget stolte af,” siger Klaus Høm.

Videre siger bestyrelsesformand for Sclerosehospitalerne Anne Just

"Det er med stor beklagelse, at vi nu må sige farvel til vores utrolig dygtige og afholdte direktør. Brita vil blive svær at erstatte. Vi vil altid huske hende for, i sammenspil med hospitalernes medarbejdere, at udvikle excellente rehabiliteringstilbud, til gavn for mennesker med sclerose og deres pårørende".

Sclerosehospitalerne ønsker Brita alt det bedste i fremtiden.

 

Der er ingen kommentar endnu