Gå til hovedindhold

Sclerosehospitalerne har åbnet yderligere op

24. juni 2021
Kort fortalt

Som konsekvens af den generelle genåbning i samfundet og i takt med at flere bliver færdigvaccineret vil Sclerosehospitalerne åbne op for flere patientkategorier.

Særligt kan ventende patienter, som indtil nu har været vurderet sårbare ift. risiko for alvorlig covid-19 sygdom, igen se frem til at kunne blive indlagt på Sclerosehospitalerne.

Er du henvist til Sclerosehospitalet, kan du i nyheden her, læse mere om bl.a. ventetid og om hvordan din sikkerhed håndteres, i forbindelse med dit kommende forløb.

OBS! Hvis du ikke er fuldt vaccineret for Covid 19 ved begyndelsen af din indlæggelse på sclerosehospitalerne, skal du kunne fremvise en negativ, nyligt foretaget corornatest ved indlæggelsen (se nærmere i dit indkaldelsesbrev.)

For dig der er henvist

Er du allerede henvist, vil du i de kommende måneder blive kontaktet af Visitationen, hvor det afgøres, hvad der er det rette og mulige tilbud til dig.

Ventetid
Covid-19 har desværre resulteret i flere ventende patienter og derfor er forventningen, at der trods den yderligere genåbning fortsat vil være forlænget ventetid.

  Din sikkerhed er vigtig

  Ikke alle er vaccinerede endnu. Derfor beder vi dig om at følge nedenstående anbefalinger i forbindelse med dit forløb med os. De redigeres løbende.

  Pas på hinanden under indlæggelsen
  Vi gør vores bedste og passer godt på dig under indlæggelsen, men forventer også, at du sammen med de øvrige indlagte patienter bidrager til at skabe tryghed bl.a. ved:

  • at du begrænser din færden i det offentlige rum, særligt hvor der er mange mennesker der samles
  • at du begrænser besøg af pårørende til de nærmeste og at det foregår udendørs eller på dit værelse
  • at du fortsat holder afstand og er omhyggelig med hyppig håndhygiejne

   

  Der er ingen kommentar endnu