Gå til hovedindhold

Sclerosehospitalet i Haslev er lukket ned i denne uge på grund af corona

3. november 2020
Kort fortalt

Mandag blev vi kontaktet af en patient, som fortalte, at vedkommende var testet positiv for corona. Fredag var vedkommende udskrevet fra Haslev. Vi var i kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed og gik straks i gang med at opspore 'nære kontakter' fra under indlæggelsen og kontakte andre indlagte fra samme uge.

Desværre fandt vi frem til, at nogle medarbejdere havde symptomer, der kunne være covid-19 og derfor traf vi beslutningen om at lukke ned. Vores mantra for genåbningen har hele tiden været 'sikkert' og 'forsigtigt' ift. vores ansvar for de mennesker med sclerose, som har brug for vores specialiserede rehabilitering.

Tilfældigvis – og heldigvis – skulle alle medarbejdere corona-testes i dag, tirsdag den 3. november, så vi vil i løbet af få dage have vished for, om og hvem der i givet fald er smittede (medarbejderne testes regelmæssigt hver 3. uge på sclerosehospitalet) og derfor ikke skal på arbejde, førend de er corona-frie.

Vi forventer, at vi med nedlukningen i denne uge får stoppet det, der ellers kunne blive en længerevarende smittespredning og vi er klar til at indlægge igen i næste uge.

De patienter som vi desværre måtte sende hjem igen i går, vil snarest muligt få tilbudt indlæggelse igen.

Der er ingen kommentar endnu