Gå til hovedindhold

Sune Reippurt Glesner

Kort fortalt

Hvad er dit kendskab til sclerosehospitalet ?
Første gang jeg kom i kontakt med Sclerosehospitalerne, var da min far blev indlagt i Ry. Jeg har flere gange været med til ind- og udskrivninger sammen med ham og min mor. Det har altid været til stor gavn for min far, og han glæder sig altid til at blive indlagt.
Min kæreste har også været indlagt på både Ry og Haslev, og det har givet hende så meget hver gang. Min bonus datter blev diagnosticeret med Sclerose i foråret 2021 og skal indlægges for første gang på Haslev d. 22. november.
Jeg har også været indlagt på både Ry og Haslev.

Hvad vil du gerne bidrage med i patient- pårørenderådet?
Jeg synes, at jeg har meget at bidrage med. Jeg har erfaringer med hospitalerne gennem familie og mig selv. Min mor er pensioneret sygeplejerske, så patientpleje taltes der meget åbent om. Jeg hjælper også min far til ridefysioterapi hver uge. Jeg har selv været nødt til at gå på førtidspension i april 2020 grundet min Sclerose.
Jeg er informatør for Scleroseforeningen og tager ud og holder foredrag om Sclerose. Jeg er opvokset med en far, der har haft Sclerose, siden jeg var teenager.
Jeg sidder i bestyrelsen for Dansk Handicaporganisation i Middelfart, og jeg elsker at engagere mig inden for dette område.