Gå til hovedindhold

En god start

Kort fortalt

Vi gør os umage for, at du får en god start på din indlæggelse.

For os, er en god start, når du på indlæggelsesdagen bliver taget godt imod og mødes af et oplagt og velforberedt behandlerteam, som er klar til at igangsætte din personlige rehabilitering. 

En god start er også, at vi sammen gør os umage for, at din rehabilitering matcher dine behov og ønsker. Derfor har vi reserveret de første to dage til undersøgelse ved dit behandlerteam og målsætningsarbejdet med din kontaktperson.

Vi tager godt imod dig

Som udgangspunkt indlægges alle patienter samme dag og altid en mandag. Der er derfor mange medarbejdere tilstede, den dag din indlæggelse begynder. Vi gør os umage for, at du skal føle dig velkommen og godt tilpas. Fortæl gerne til os, hvis der er noget, der er særligt vigtigt for dig.

En god start

Du vil i løbet af den første og anden indlæggelsesdag få foretaget relevante undersøgelser af dine behandlere. Her vil du også møde din kontaktperson, som er din faste samarbejds- og sparringspartner i forløbet. Sammen med din kontaktperson vil du få afklaret, hvad din målsætning skal indeholde. Denne proces er tidskrævende, men afgørende for, at du får en god start med realistiske og meningsfulde mål for indlæggelsen.

Kontaktpersonen koordinerer, i tæt samarbejde med dig,dine behandlinger og forløbsaktiviteter.

Den første uge

I løbet af den første uge vil du sammen med dit behandlerteam, som er en gruppe af behandlere med forskellige faglige ekspertiser, påbegynde din personlige rehabilitering under hensyn til dine ønsker og behov.

Samspillet mellem dine behandleres faglige viden og erfaring og din unikke viden om dig selv, din sygdom og dine ressourcer er en vigtig del af din indlæggelse fra første til sidste dag, du er på Sclerosehospitalet. 

Dit program

Når du ankommer, vil du få udleveret en behandlingsplan.

Behandlingsplanen vil løbende tilpasses dine ønsker og behov, alt efter hvad du sammen med din kontaktperson vælger at fokusere på og arbejde målrettet med.