Har du lyst til at blive en del af et lille køkken der hver dag tilbereder nytilberedt mad af friske råvarer. Vi lægger vægt på, at maden er sund og grøn med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens officielle kostråd. Vi anvender økologiske råvarer, når det er muligt. Maden er en integreret del af rehabiliteringen af patienterne, og mange af vores patienter har behov for særlig kost grundet fødevareintolerance, over- eller undervægt.
Dine opgaver:
- Tilberedning af varm mad til middag, kold anretning / smørebrød til aften, samt mellemmåltider og evt. bagefunktion
- Klargøring af frugt og grønt
- Opvask, rengøring og egenkontrol
- Bidrage til et godt arbejdsmiljø i køkkenet
- Daglig kontakt med kollegaer og patienter i hele huset
- Medvirke i den daglige planlægning
Dine kompetencer:
- Er uddannet ernæringsassistent
- Har en høj produktivitet, er god til deadlines og kan bevare overblikket
- Kan lide at lave sund mad fra bunden af friske råvarer og kan bidrage til at mindske madspild
- Har erfaring med at fremstille forskellige diæter
- Lægger vægt på kvalitet
- Kan arbejde selvstændigt og samtidigt kunne indgå i et team
- Ønsker at bidrage til at give patienterne en god oplevelse med mad og måltider
Det får du hos os:
Køkkenet er et lille team bestående af 2 ernæringsassistenter, 2 kokke samt en klinisk diætist, der fungerer som daglig leder. På hospitalet arbejder vi selvorganiserende, hvilket tillige gør sig gældende i køkkenet, du vil derfor have stor mulighed for indflydelse på din hverdag.
Vi fremstiller dagligt mad til vores ca. 42 indlagte patienter, derudover varetager vi forplejning til møder og lign. i huset
Vi tilbyder dig en arbejdsplads med:
- Spændende og meningsfulde arbejdsopgaver på et højt fagligt og specialiseret niveau
- Rig mulighed for læring, udvikling og deltagelse i interne og eksterne kurser
- Fokus på trivsel samt respektfuldt kollegialt samarbejde
- En flok gode og engagerede kollegaer
- God normering og tid til grundighed og fordybelse
- Mulighed for indflydelse på egen mødeplan
- Ferielukket 3 uger i sommerferien samt til jul og påske.
Ansøgning og ansættelse
Dine vagter vil ligge inden for tidsrummet 6.30-13.00, med weekendvagt hver 3-4 weekend. Stillingen er en fast stilling på 32 timer. Ansættelsesdatoen er snarest muligt, vi venter gerne på den rette kollega.
Ansøgningsfrist 26. november, men vi holder samtaler løbende.
Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Danske Regioner og Kost- og Ernæringsforbundet.
Din ansøgning sendes på mail til: Haslev@sclerosehospital.dk mrk. ”Ernæringsassistent”.
Vil du vide mere?
For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte Christina Thorvøe Andersen på Tlf.: 7841 2551 (mellem 8-14)
Om Sclerosehospitalerne
Sclerosehospitalerne er selvejende institutioner med overenskomst med Region Midtjylland. Hospitalet i Haslev har 86 medarbejdere og 50 senge og hospitalet i Ry har 60 medarbejdere og 36 senge.
Vi modtager mennesker med sclerose til rehabiliteringsforløb af forskellig varighed. Sclerosehospitalerne er små hospitaler med korte kommandoveje og et godt samarbejde på alle niveauer i organisationen. Udover det faste personale har hospitalerne socialrådgivere tilknyttet som konsulenter.